اجتماعی و فرهنگیصفحه اصلی

طرح ترافیک سال ۹۷ خبرنگاران تا چه زمانی مهلت دارد؟

مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیک با اشاره به اینکه حدود ۶ هزار نفر از اهالی رسانه برای بهره‌مندی از تخفیف ۹۰ درصدی طرح‌های ترافیک ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: مهلت استفاده از طرح‌های ترافیک سال ۹۷، برای خبرنگاران تا ۳۱ اردیبهشت خواهد بود.

به گزارش شوراآنلاین، عمار سعیدیان‌فر مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیک در ارتباط با طرح ترافیک خبرنگاران، اظهار داشت: حدود ۶ هزار نفر از اهالی رسانه شامل خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و عکاسان برای بهره‌مندی از تخفیف ۹۰ درصدی طرح ترافیک در سامانه «تهران‌من»، ثبت‌نام کرده‌اند.

وی افزود: به حدود ۲ هزار نفر از این افراد طرح ترافیک تعلق می‌گیرد و مابقی ثبت‌نام‌کنندگان در صورتی که مدارک آنها مورد تأیید قرار گیرد کارت بلیت یکساله رایگان وسایل حمل و نقل عمومی ارائه خواهد شد.

مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیک از برگزاری کمیته مربوطه جهت بررسی تخفیف سهمیه طرح ترافیک خبرنگاران طی روز آینده خبر داد و گفت: در این کمیته موضوعات مختلف در این زمینه به ویژه سهمیه رسانه‌ها بررسی می‌شود.

سعیدیان‌فر در پایان اعلام کرد: مهلت استفاده از طرح ترافیک ۹۷ برای خبرنگاران تا ۳۱ اردیبهشت خواهد بود و بنابر این می‌توان گفت تا زمانی که طرح‌های ترافیک ۹۸ به خبرنگاران ارائه نشود این افراد می‌توانند از طرح‌های سال ۹۷ همچنان استفاده کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا