مدیریت شهری

با حضور معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران: بازدید میدانی و ارزیابی پروژه های عمرانی و خدماتی منطقه ۴

به منظور بررسی عملکرد و پیشرفت فیزیکی پروژه های در دست اقدام و آماده بهره برداری شمال شرق تهران مهندس “حمید محسنی” و هیئت همراه روز گذشته ۲۶ تیر ۱۴۰۰ در منطقه ۴ حضور یافت و با شهردار و مدیران این منطقه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شوراآنلاین و به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق ، مهندس محسنی در ابتدای بازدید با حضور در پروژه تقاطع غیر همسطح بزرگراه شهید باقری با خیابان فرجام، اجرای این پروژه توسط منطقه ۴ را قابل اهمیت خواند و گفت: این پروژه یکی از پروژه های مهم و تاثیر گذار مدیریت شهری در این دوره در حوزه عمرانی و ترافیکی بوده و می تواند سهم بسزایی در کاهش ترافیک بخش های زیادی از شرق و شمال شرق تهران باشد.

او در ادامه با حضور در مجموعه تفریحی و گردشگری باغ پرندگان و بازدید از پروژه عملیات توسعه و مناسب سازی کلینیک پرندگان گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی توسط منطقه ۴ در باغ پرندگان در حفظ و افزایش گونه های مختلف پرندگان صورت گرفته است و با احداث این کلینیک می توان خدمات بهتری را در شهر تهران به پرندگان ارایه کرد.

محسنی در ادامه ضمن بازدید از پروژه های کوچک مقیاس توسعه محلی منطقه ۴ گفت: شهر تهران و یا بهتر است بگوییم محلات شهر تهران نیازمند توجه بیشتر به پروژه های کوچک مقیاس بر اساس نیازهای ضروری شهروندان است که در این دوره تلاش شده است تا این نیازها بر طرف شود.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود در جمع شهردار و مدیران منطقه ۴ گفت: خوشبختانه زحمات بسیار زیادی توسط مدیران منطقه کشیده شده است و باید تلاش شود نقاط ضعف و قوت تمامی حوزه ها شناسایی و احصا شوند.

وی افزود: هم اکنون در اواخر این دوره قرار داریم و باید تلاش کنیم آهنگ کار کند نشود و این ریل گذاری که در دوره اخیر صورت گرفته برای آیندگان نیز ملموس باشد.

در ادامه این نشست، “محمد محمددوست” شهردار منطقه ۴ با اشاره به پروژه های در دست اقدام و شاخص منطقه ۴ در این دوره گفت: در کنار پروژه فاخر “تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید باقری و خیابان فرجام”که می تواند گشایش های ترافیکی بسیار زیادی را در شرق و شمال شرق تهران ایجاد کند، پروژه احداث رمپ خیابان چمن آرا به بزرگراه شهید بابایی می تواند تاثیر بسزایی در روانتر شدن ترافیک قسمت های شرقی این منطقه داشته باشد.

او در ادامه ضمن انتقاد از میزان اعتبارات واگذار شده طی سالیان گذشته و هم اکنون به منطقه ۴ گفت: منطقه ۴ با جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر و دارا بودن مساحتی حدود ۱۶۰ کیلومتر مربع در درون و حریم، به ۱۰ درصد مردم کلانشهر تهران خدمات رسانی می کند اما اعتبارات این منطقه پاسخگوی نیاز شهروندان این منطقه نیست و باید در این خصوص تجدید نظر شود.

محمددوست خاطر نشان کرد: تعیین تکلیف و صدور پایانکار ساختمان های شهرک امید پس از ۳ دهه بلاتکلیفی، تلاش برای رفع مشکلات سایر شهرک های موجود در منطقه ۴ و اجرای پروژه های کوچک مقیاس توسعه محلی از دیگر اقداماتی است که در جهت رضایتمندی شهروندان این منطقه صورت گرفته است.

در ادامه این نشست، معاونان و شهرداران نواحی ۹ گانه منطقه ۴ به ارایه گزارش و بیان مشکلات حوزه اختیارات خود پرداختند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا