اجتماعی و فرهنگی

محدودیت های نمایشگاه کتاب از زبان وزیر ارشاد

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحییه بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که سه‌شنبه ۱۴ اردیبهشت با حضور رئیس‌جمهور در شهر آفتاب برگزار شد اظهار کرد: کتاب‌ها به لحاظ شکلی و محتوایی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و نظارت‌ها چندلایه است؛ این مختص کتاب‌های خارجی نیست و بر کتاب‌های داخلی هم نظارت می‌شود.

 

او در ادامه بیان کرد: کتاب‌ها براساس کیفیت و نیاز جامعه وارد بازار کتاب کشور می‌شود. همواره در وزارت ارشاد عرضه کتاب‌های استاندارد مورد توجه ما بوده است. نمایشگاه کتاب مهمترین عرضه نوآوری، علم و دانش بوده و مهمترین منبع برای حمایت و غنی کردن کتابخانه‌های کشور و دانشگاها است.

 

 

جنتی با بیان اینکه نمایشگاه کتاب تهران بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است، گفت: امیدواریم نمایشگاه امسال پربارتر از همیشه ارزش‌های ماندگاری بر جای بگذارد. همچنین بسیار خوشبختیم که بار دیگر در نمایشگاه کتاب میزبان رئیس‌جمهور کشورمان هستیم.

 

وزیر ارشاد همچنین گفت: مهمترین تغییر نمایشگاه کتاب امسال برگزاری آن در فضا و مکانی جدید است. انتقال نمایشگاه کتاب از مصلی به شهر آفتاب به لحاظ اجرایی کار بسیار دشواری بود که خوشبختانه با همکاری شهرداری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد.

 

او افزود: سال گذشته از شهردار تهران خواستیم تا مکان مناسبی را برای برگزاری نمایشگاه کتاب آماده کند. اکنون می‌بینیم که ایشان و همکارانشان به عهد خود وفا کردند. آماده کردن این فضا با این حجم از امکانات کار سختی بوده اما با همکاری شهرداری تهران و همکاران ما در وزارت ارشاد به سرانجام رسیده است. البته شاید کاستی‌هایی وجود داشته باشد اما این کاستی‌ها در هر کار جدیدی ممکن است باشد.

 

وزیر ارشاد ادامه داد: بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رویکردهای جدیدی به همراه دارد که از جمله آنها واگذاری امور اجرایی به تشکل‌های نشر، افزایش فضاهای فرهنگی و ارزشی، ارتقای بعد علمی نمایشگاه و دعوت از علما، فرهیختگان و نویسندگان است. همچنین فعالیت‌های غیرضروری کاهش یافته و به سمت چابک‌سازی رفته است.

 

جنتی درباره تعداد ناشران شرکت‌کننده در نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه ۲۴۰۰ ناشر داخلی و ۳۰۰ ناشر خارجی در ۲۵۰۰ غرفه حضور دارند. بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب تهران امسال ۱۶۰ هزار عنوان کتاب عرضه می‌کند که ۴۲ هزار عنوان آن‌ها عربی و ۱۶۰ هزار عنوان آن‌ها از زبان‌های انگلیسی، فرانسه، آلمانی، لاتین و… است.

 

او در ادامه اظهار کرد: امسال فدراسیون روسیه میهمان ویژه نمایشگاه است و سال آینده نیز کشور ایتالیا میهمان ویژه نمایشگاه خواهد بود.

 

وزیر ارشاد در پایان تاکید کرد: به باور ما نمایشگاه کتاب موتور محرکه صنعت چاپ است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا