چند درصد غذاهای تولیدشده در دنیا هدر میرود؟
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین معصومه ابتکار در مراسم یازدهمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست با بیان اینکه برای ایجاد تحول در محیط زیست باید عزم جدی در آحاد جامعه شکل بگیرد، اظهار کرد: محیط زیست امروز در سطح دنیا مسالهای اساسی است و جوایز محیط زیستی نقش قابل توجهی در الگو دادن برای جهان دارد که میتواند راهگشا و مشوق برای دیگران باشد.
وی افزود: امیدواریم جایزه ملی محیط زیست حرکت اجتماعی و فرهنگی برای بهبود شرایط محیط زیست ایجاد کرده و بسیج عمومی در این رابطه به وجود آورد.
رئیس سازمان محیط زیست به مشکلاتی از جمله فرسایش خاک و هدر رفتن آب در حوزه محیط زیست اشاره کرد و گفت: از معضلات مهم محیط زیستی جهان مساله فرسایش خاک و هدر رفتن آب است که دلیل اصلی آن هدر رفتن منابع غذایی است.
ابتکار با اشاره به اینکه بیش از ۲۸ درصد از غذای تولید شده در دنیا هدر میرود، تصریح کرد: کشور ما نیز در این رابطه وضعیت مناسبی ندارد.
وی همچنین به موضوع فرسایش خاک و افزایش گرد و غبار در منطقه که بیشتر از کشورهای همسایه سرچشمه میگیرد، اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که زمان اندکی داریم و نیاز به حرکت ملی در راستای حل مشکل محیط زیست داریم.
ابتکار به رویکردهای جدی و مناسب دولت در مورد حل مشکلات محیط زیستی کشور اشاره کرد و افزود: امیدواریم جایزه ملی محیط زیست با هدف اینکه محیط زیست با عنوان حرکت فراگیر و همگانی در سطح کشور پیش برود اثرگذار باشد و شاهد آیندهای روشن برای فرزندانمان باشیم.