اجتماعی و فرهنگی

ارائه غذای گرم قبل از افطار ممنوع

به گزارش شورا‌آنلاین، ناصر حسینی تبریزی اظهار کرد: طبق قوانین و مقررات لازم است که رستوران‌ها و اماکنی که غذای گرم ارائه می‌کنند فعالیت خود را از یک ساعت مانده به افطار آغاز کرده و تا یک ساعت پیش از سحر ادامه دهند.

وی ادامه داد: البته با توجه به مدت زمانی که برای طبخ غذا لازم است طبیعتا این واحدها می‌توانند در ساعات مختلف روز به فعالیت پخت و پز بپردازند، اما ارائه غذا از سوی آنها مجاز نبوده و تنها در ساعات اشاره شده امکان ارائه‌ی این خدمات وجود دارد.

رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش همچنین عنوان کرد: در طول ایام ماه مبارک رمضان نیز نظارت‌های کافی صورت می‌گیرد تا با متخلفان این عرصه برخورد شود. برهمین اساس طی روزهای گذشته حدود ۲۵ واحد متخلف پلمب شده‌اند.

حسینی تبریزی ادامه داد: البته اعضای صنف ما به خوبی از مقررات آگاهند و بر همین اساس حجم تخلفات بسیار پایین بوده و از میان ۱۲۰۰ واحد فعال در این بخش تنها تعداد محدودی از واحدها تخلف کرده‌اند.

وی همچنین یادآور شد: به طور مرسوم واحدهای مختلف ماه مبارک رمضان را به عنوان زمانی برای انجام تعمیرات و بازسازی محیط های کسب و کار خود در نظر می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، در ماه مبارک رمضان گاهی دیده می‌شود که واحدهای مختلف نسبت به فروش غذای گرم به شکل بیرون‌بر اقدام می‌کنند که با توجه به اظهارات رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش این اقدام خلاف قانون بوده و در صورت مطلع شدن اتحادیه صنفی یا اداره اماکن با آن برخورد خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا