طلایی: در صحنه سیلاب «مدیر» دیدیم اما «امدادرسانی» ندیدیم
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مرتضی طلایی با اشاره به سیلاب اخیر در استان تهران گفت: بحران و حوادث غیرمترقبه یک فرایند چند مرحلهای است.
نائب رئیس شورای شهر ادامه داد: مرحله اول پیشبینی کردن است و برخی از دستگاهها مکلفند که وقوع حادثه را پیشبینی کنند همانند سازمان هواشناسی.
وی ادامه داد: مرحله بعد پیشگیری است تا خسارت وارده کمتر باشد و مرحله سوم مهار کردن و مقابله با بحران است تا خسارت وارده کمتر شود.
طلایی افزود: مرحله چهارم ترمیم و بازسازی است تا به شرایط اولیه بازگردیم و باید بین تمام این مراحل یک پیوست وجود داشته باشد و اطلاعرسانی به افکار عمومی درست انجام شود.
نائب رئیس شورای شهر اضافه کرد: با کمال تأسف در حوادث تهران هیچکدام از این مراحل شکل نگرفته و به نوعی دچار غافلگیری شدند و به نوعی اصلیترین مشکل، غافلگیری است.
طلایی در خصوص متولی این حوادث در تهران گفت: در داخل شهرها متولی شهرداری و در خارج از شهرها دهیاریها، بخشداری و فرمانداری است.
وی به بازدیدی که از محور سولاقان داشت اشاره و کرد و گفت: در صحنه سیلاب مدیر دیدیم اما امدادرسانی و خدمات رسانی ندیدیم بجز سازمان آتشنشانی که در حال فعالیت بود، این در حالی است که این حادثه هیچ ربطی به شهرداری تهران نداشت.
نائب رئیس شورای شهر تهران به آمار مفقودیها اشاره کرد و گفت: برخی اعلام میکنند که بین ۲۰ تا ۶۰ مفقودی گزارش شده در حالیکه کشف جسدها به ۱۵ مورد رسیده است، باید بیشتر فعالیت کنند تا سریعتر موضوع جمع شود.
وی به آبراههایی که در کنار مسیل ها زده میشوند تا آب را به سمت رودخانه هدایت کنند، گفت: همین حالا به جاده سولاقان مراجعه کنید، یک آبراه نمیبینید.
طلایی همچنان به احداث ساختمانهای غیرمجاز در طول مسیر اشاره کرد و گفت: ۷۰۰ واحد غیرمجاز فقط در یک نقطه ساخته شده است.
نائب رئیس شورای شهر تهران افزود: خارج از طرح هادی روستای سولاقان، ساخت و سازهای غیرمجاز زیادی صورت گرفته است.