صدور بیانیه دوم حزب تمدن اسلامی برای انتخابات ۷ اسفند
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین در این بیانیه آمده است: نظام جمهوری اسلامی ایران همواره به انتخابات نگاه جدی و راهبردی داشته، و براساس قانون اساسی جمهوری اسلامی اتکاء به آراء عمومی از راه انتخابات از اصول لایتغیر آنست.
یکی از دلائل مهم دوام سیاسی و استقرار مردم سالاری دینی تعیین ارکان نظام به اتکاء آراء عمومی است و باعث شکست تمامی تلاشها و اقدامات سخت و نرم جبهه استکبار و وابستگان منطقهای آن اعم از اشغالگران قدس و قارونهای نفتی و عربی بر علیه جمهوری اسلامی میباشد. از طرفی قدرت نفوذ و تاثیر آن در جهان اسلام همواره روز افزون بوده است. جبهه مقاومت اسلامی از لبنان، سوریه و عراق به سمت یمن گسترش یافته و حتی مسلمانان در مناطق شرقی جهان با ملاحظه تحرکات خشن، کشتارها و غارتگری منابع مالی و انسانی در آسیا و آفریقا و انجام عملیات تروریستی در کشورهای غربی از سوی گروههای تکفیری با نام اسلام، به جمهوری اسلامی و مکتب اهل بیت علیهم السلام گرایش پیدا کردهاند.
حزب تمدن اسلامی در انجام رسالت سیاسی و انقلابی خود ضمن دعوت همگان به مشارکت آگاهانه و مسئولانه در صفوف فشرده و به هم پیوسته در این دو میدان بیانیه دوم انتخاباتی خود را یا طرح برخی نظرات حزب به منظور پویایی و توانمندی بیشتر مجلس شورای اسلامی به ملت گرانقدر و هوشیار تقدیم میدارد.
الف سیاسی:
آگاهی و بصیرت سیاسی مردم همواره مورد تاکید امام و رهبر معظم انقلاب بوده و حضور حماسی و دشمن شکن مردم در راهپیمایی پرشکوه ۲۲ بهمن زمینه ساز مشارکتی سرنوشت ساز در همه صحنههاست. دو انتخابات مهم پیش رو، پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری عهدهدار مهمترین وظیفه انتخاب رهبر و مجلس شورای اسلامی بعنوان عصاره فضائل مردم و در راس امور است. در نتیجه مسئولیت و وظیفه آحاد مردم در این شرایط زمانی بسیار خطیر و سنگین میباشد و انجام موفق آن با حضور حداکثری مردم و روند سلامت برگزاری آن از سوی مسئولان مربوطه بار مثبت و دلگرم کننده در داخل و نزد مسلمانان و مستضعفان جهان داشته و در رویارویی با استکبار جهانی و وابستگان آنان قدم بلند دیگری به سوی اهداف و آرمانهای نظام اسلامی در جبهههای سیاسی و اقتصادی برداشته خواهد شد. به عنوان نمونه، پیروزیهای مدافعین حرم در جبهه مقاومت و توافقات دیپلماسی جمهوری اسلامی در مذاکرات با قدرتهای اصلی جهان (۱+۵) میتوان برشمرد و اکنون بر همه مردم بخصوص مسئولان و بزرگان دینی و سیاسی جامعه، اهتمام قوی به تحقق هرچه شایستهتر امر انتخابات میباشد.
نقش احزاب و تشکلهای سیاسی آگاهیبخشی و ایجاد فضای همدلی و پرهیز از هرگونه تنش و حفظ وحدت در میان آحاد جامعه است. مسئولان کشور نیز باید با فراهم آوردن زمینههای همکاری هماهنگی و وحدت بین قوا تامین خواسته و انتظارات بر حق مردم را تحقق بخشند.
ب ـ اقتصادی:
اقتصاد در کنار فرهنگ یکی از دغدغههای اصلی رهبر فرزانه انقلاب در پیامهای سالانه و در سایر مناسبتهاست. نقش مردم در اقتصاد و ایجاد اشتغال مولد برای جوانان و حمایت از نیروهای کار و خلاق و کارآفرین و مبارزه همه جانبه با فساد و انحصار در راستای تحقق اصول ۴۳ و ۴۴ و ۴۹ قانون اساسی باید در کانون توجهات مسئولان و برنامهریزان کشور قرار گیرد. خصوصیسازی هدف نیست بلکه ابزاری برای تحقق شتاب در رشد و رونق اقتصادی و عدالت اجتماعی است. از نمایندگان فعلی در مجلس شورای اسلامی انتظار دارد در ماههای پایانی دوره نهم، بودجه ۹۵ و برنامه ششم توسعه، دقتهای لازم را بعمل آورده ضمن ایجاد تسهیلات برای اجرای وظایف دولت مقدمات بررسی کارشناسانه آن را به دور از شتابزدگی فراهم آورند.
اقتصاد مقاومتی، بنیان و زیرساخت هر برنامه و راهکار اقتصادی است. درونزا و بروننگر، تکیه بر نیروی انسانی جوان تحصیلکرده و هوشمند، هموار کردن راه و تسهیل کار برای گرایش آنان به تشکیل شرکتهای دانشبنیان و تکیه آنان بر جهاد اقتصادی در کشاوزی، صنعت و خدمات. ایجاد تحول در همه بخشهاست.
با توجه به وضعیت بارندگی و نیمهخشک بودن کشور مدیریت آب در بخشهای مختلف، بخصوص در کشاورزی از اهمیت بسزایی برخوردار است و صنایع تبدیلی کشاورزی و دامپروری باید اولویت خاص خود را داشته باشد. با حفظ خاک و محیط زیست از آنچه از زمین برمیآید اعم از محصولات کشاوری (به معنای اعم) و معادن (شامل نفت) با بالاترین ارزش افزوده ممکن، هم برای مصرف داخلی و هم برای صادرات بهره بگیریم.
مزیتهای نسبی موجود را حفظ و در جهت خود اتکایی برای ایجاد مزیتهای رقابتی جدید بکوشیم. یکی از مزیتهای نسبی کشور انرژی ارزان است. متاسفانه سیاستهای گذشته بگونهای بوده که با توجه به شدت بالای انرژی در تولید، این مزیت نابود شده است. همانگونه که نحوه مصرف آب موجب نابودی ذخیره راهبردی آبهای زیرزمینی شده است. سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در همه زمینهها به ویژه در الگوی مصرف و در کشاورزی در خصوص نحوه مصرف انرژی و مصرف آب مورد توجه کامل قرار گیرد حفظ و صیانت محیط زیست و عدم تمرکز ثروت در گروههای خاص در جهت تعمیم عدالت اجتماعی همواره باید مورد تاکید قرار گیرد.
ج: فرهنگی و اجتماعی
- انقلاب اسلامی ایران، انقلابی فرهنگی است که خونهای پاکی در پای این شجره طیبه نثار شده است. فقر فرهنگی ناشی از مشکلات به جا مانده از دوران طاغوت و معضلات دوران انقلاب به ویژه جنگ تحمیلی اهتمام جدی و همه جانبهای را از سوی مسئولان و دستاندرکاران امور فرهنگی میطلبد اما متاسفانه با درگیر شدن صاحبنظران فرهنگی در امور اجرایی و در درجه دوم اهمیت قرار گرفتن مسئله مهم فرهنگ موجب تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی و نفوذ فرهنگی موذیانه دشمن به بدنه اجتماع گردید و وارد آوردن آسیبهای فراوانی بعضاً در برخی زمینهها به سمت استحاله فرهنگی به راه افتاد. امر به معروف و نهی از منکر که یکی از پایههای نظام اسلامی و قانون اساسی است در حد شعار به شکل کمرنگی درآمده است. انفاق ـ ایثار ـ احسان و … در جایگاه اصلی خود قرار نگرفته و پول و مظاهر مادی در بسیاری موارد معیار ارزشها گردیده است و شورای انقلاب فرهنگی به عنوان سیاستگذار امور فرهنگی جامع علیرغم اقدامات مفید و مؤثر در بسیاری از موارد درگیر مسائل ریز و اجرایی شده است.
- مقوله هنر به ویژه هنر متعهد و فاخر در اوج نیازهای روحی بشر است و هنر برخاسته از این نیاز خود به خود عالیترین هنر است.
انقلاب اسلامی که در خدمت انسانهای محروم و رنجدیده است خود هنری است بزرگ از انسانهای بیدار شده و بخود آمده ولی پیرامون این هنر باید هنرهای دیگر پدید آید. شعر و نثر انقلابی، سرودهای انقلابی و آهنگهای انقلابی، خطابهها و حماسههای انقلاب، هنرهای تصویری و تجسمی انقلاب، نمایشنامهنویس انقلاب و نقش هنرمندان انقلابی در روی صحنه آوردن آن و مجلس شورای اسلامی باید به خلاقیت هنری که مخصوصاً در سالهای اخیر اوج گرفته ارج فراوان نهد و همه امکانات و قوانین لازم را برای رشد و گسترش این خلاقیت فراهم سازد.
د: مدیریت
عدم بینش عمیق مدیریتی و کم توجهی به مسئله مدیریت و مدیران در دولتها به چشم میخورد و متأسفانه جایگزینی مدیریتگرایی نوین به جای مکتب خدمتگزاری در دو دهه اخیر و اداره دولتها به شکل بخش خصوصی ضایعهای است که آثار آن سالها بر این کشور سایه خواهد افکند. اجرای صحیح سیاستهای کلی نظام اداری و حاکمیت روح خدمتگزاری و بها دادن واقعی به مدیریت دولتی اصیل و اسلامی و شایسته سالاری باید به طور جدی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد و نظارت شود.
ه : آزادی و آزاداندیشی در جهان
آزادی و آزاداندیشی در جهانبینی اسلام، انسان «شدنی» است مستمر و «پویشی» است «خودآگاه» «انتخابگر» و «خودساز». در نهاد و نهانش کششها و خواستها و انگیزهها آفریده شده که او را به این حرکت و پویش خودساز وامیدارد و او براساس آگاهیهایی که در فطرتش زمینه دارد و در پرتو تجربه و عمل بارور میشود و با قدرت گزینش آزاد که به او داده شده جهت این پویایی سازنده را آگاهانه و آزادانه برمیگزیند و در جهتی که خود انتخاب و اختیار کرده است رشد میکند، جلو میرود و ساخته میشود. ویژگی اساسی انسان همین خودسازی آگاهانه و آزادانهی اوست. آزادی که این همه در ستایش آن سخن میرود، نه بیبند و باری و ضابطهناپذیری و خودکامگی مطلق و آنارشیسم و آزاد گذاردن نیروهای مخرب و مضر و منافی با کرامت انسانی و مزاحم حقوق و مصالح خود او و دیگران، این نوع آزادیها در مفهوم آزادی مورد قبول اسلام نمیگنجد. و نیز در همهی نظامهای اجتماعی همواره روی این اصل تاکید میشود که «حدود آزادی را قانون تعیین میکند» و مجلس شورای اسلامی به عنوان قانونگذار و ناظر بر اجرای قانون همواره باید این اصول مسلم را مدنظر داشته و اقدام نماید.
و: تبلیغات و معرفی نامزدهای انتخابات
تبلیغات انتخاباتی در حد معرفی واقعی نامزدها و شناخت برنامهها و نقاط قوت آنها، با رعایت کامل صدق و راستی و رعایت حرمت و منزلت اشخاص، دور از فریبها و جنجالها و جوسازیها کاری پسندیده است. از تبلیغات رایج در بسیاری از جامعههای غربی که سراسر ضد ارزش و نیرنگ و فریب است و پردههای ضخیمی از زرق و برق و شعارهای توخالی و مردم فریب جلوی دید مردم میآویزد تا نامزدها را آنطور که هستند نشناسند و با جوسازی مصنوعی و ایجاد گرایشهای کاذب آنها را به این و آن متمایل و از دیگران سرخورده کند، باید سخت جلوگیری شود و مردم باید به گونهای آگاه و ساخته شوند که در برابر اینگونه تبلیغات واکنش منطقی نشان دهند. و نامزدها و هواداران آنها از چنین شیوههایی بهیچ وجه بهرهبرداری ننمایند.
حزب تمدن اسلامی با الهام از روح بلند بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیتاله خامنهای (مدظله العالی) و استمداد از ارواح طیبه شهیدان به ویژه شهید مظلوم آیتاله دکتر بهشی و شهدای مظلوم هفتم تیر و اتکال به خداوند سبحان با شعار (فرهنگ جهادی و شفافیت در اقتصاد ـ کرامت انسانی و معیشت مردم) از مردم شریف و رشید کشور میخواهد تا با حضور آگاهانه و مسئولانه خود در روز هفتم اسفند ۹۴ در پای صندوقهای رأی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان را به افرادی شایسته، شجاع و پایبند به ارزشهای قرآن کریم و مکتب حیاتبخش اهل بیت عصمت و طهارت علیهمالسلام بسپارند.