سیاسی

انتقاد عضو کمیسیون کشاورزی مجلس از قصور شهرداری و شورا در دست اندازی به باغات تهران

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با انتقاد از اینکه شهرداری و شورای شهر در دست اندازی به باغات پایتخت قصور دارند، گفت: اگر مسئولان شهری در مقابل توسعه بی رویه و غیرکارشناسی و تخریب باغات جدیت داشتند و کوتاه نمی آمدند در حال حاضر بدقوارگی تهران توی ذوق نمی زد.

به گزارش شوراآنلاین، علی ابراهیمی نسبت به تخریب باغات تهران هشدار داد و گفت: تهران به سبب داشتن باغات و آب و هوای مطلوب در زمان قاجار به عنوان پایتخت کشور انتخاب شد اما متاسفانه در حال حاضر حال خوبی ندارد و به دلیل گسترش بی رویه و بدون مطالعه آن آسیب جدی به محیط زیست و شرایط زندگی اجتماعی وارد شده است.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه باغات تهران جزو حریم شهر محسوب می شوند، افزود: درختان و باغات تهران ریه های تنفسی پایتخت هستند و باید حفظ شوند.

وی با یادآوری اینکه ارزش افزوده، کاربری های مسکونی، صنعتی و تجاری زمینه تخریب باغات پایتخت را فراهم کرد، ادامه داد: عواملی مانند تراکم فروشی، حاشیه نشینی، افزایش جمعیت و تعداد اتومبیل ها تخریب باغات را به دنبال داشت و به تبع آن آلودگی های زیست محیطی نیز افزایش یافت البته قیمت بالای زمین در پایتخت نیز مزید بر علت شده است.

با شعار معضل تخریب باغات تهران حل نمی شود/ باغات پایتخت به سرعت در حال تخریب است

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه با شعار معضل تخریب باغات تهران حل نمی شود، تصریح کرد: باغات تهران به سرعت در حال تخریب است و از سویی بر اساس برخی اظهارات مافیای باغ خواری در نابودی و تخریب باغات تهران نقش اساسی داشته است.

اعضای شورای شهر منتخب مردم هستند و نباید اجازه تخریب باغات را دهند

ابراهیمی با بیان اینکه اعضای شورای شهر منتخب مردم هستند و نباید اجازه تخریب باغات را دهند، گفت: شهرداری در برخی موارد نگاه درآمدزایی و اقتصادی به فضای سبز و باغات داشته و خود زمینه تخریب باغات را رقم زده این در حالی است که حفظ باغات در بهبود وضعیت آلودگی هوای پایتخت نقش اساسی دارد و باید این نگاه اصلاح شود.

وی با انتقاد از اینکه شهرداری و شورای شهر در دست اندازی به باغات قصور دارند، یادآور شد: حفظ، توسعه و گسترش فضای سبز بر عهده شهرداری است و شورای شهر نیز باید نقشی اساسی در صیانت از باغات داشته باشند اما متاسفانه همکاری لازم برای حفاظت از باغات درمیان آنها دیده نمی شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی بر ضرورت تلاش جدی شورای شهر، شهرداری و سازمان حفاظت محیط زیست جهت احیای باغات پایتخت تاکید کرد و افزود: اگر مسئولان شهری در مقابل توسعه بی رویه و غیرکارشناسی پایتخت جدیت لازم را داشتند و کوتاه نمی آمدند در حال حاضر بدقوارگی تهران توی ذوق نمی زد و از سویی یکی از سرسبزترین پایتخت های دنیا به شمار می رفت.

عضو فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه با افزایش مهاجرت و ساخت و سازها تخریب باغات پایتخت به اوج خود رسید، تصریح کرد: باید توزیع امکانات به عدالت نزدیک شود تا شاهد افزایش مهاجرت ها به پایتخت و ساخت بلندمرتبه و برج سازی و به تبع آن تخریب باغات نباشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا