سیاسیصفحه اصلی

در نشست الویری و محسن هاشمی با فراکسیون مستقلان ولایی مجلس چه گذشت؟

نایب رئیس فراکسیون مستقلان ولایی با انتقاد از اینکه حمایت دولت از شهرداری ها در بودجه سالانه ضمانت اجرایی نداشته است، گفت: فراکسیون مستقلان و مجلس در تلاش است برای سال ۹۸ با قید الزام و ضمانت اجرایی در این بخش کاری کند که دولت ها راه فرار نداشته باشند و تصمیمات را سلیقه ای انجام ندهند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در تشریح نشست دیروز فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی  که با حضور الویری رئیس شورای عالی استان ها و محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران برگزار شد، گفت: توجه به پیشنهادات شورای عالی استان ها در بودجه سال ۹۸ و تعیین تکلیف سریع تر لایحه درآمد پایداری شهرداری ها و دهیاری ها و کمک به تثبیت درآمد پایدار شهرداری ها و دهیاری ها در نشست مطرح و بررسی شد.

نایب رئیس فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در این نشست هاشمی، رئیس شورای شهر از عدم تامین اعتبارات مورد نیاز ناوگان حمل و نقل عمومی و مترو برای کاهش آلایندگی هوای تهران از طرف دولت انتقاد داشت که مقرر شد فراکسیون مستقلان و مجلس تلاش خود را برای حل مشکلات شهرداری ها و شورای شهر به ویژه در لایحه بودجه ۹۸ داشته باشند.

نماینده مردم رشت در مجلس دهم افزود: همچنین حمایت لازم را از لوایحی که از سوی شورای عالی استان ها به مجلس ارائه می شود داشته باشیم تا منجر به کاهش مشکلات و افزایش درآمدهای این حوزه شود.

دولت تاکنون کمکی به مترو، حمل ونقل عمومی و ناوگان خودرویی نکرده است

نایب رئیس فراکسیون مستقلان مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه دولت تاکنون کمکی به مترو، حمل ونقل عمومی و ناوگان خودرویی نکرده است، تصریح کرد: حمایت دولت از شهرداری ها در بودجه سالانه ضمانت اجرایی نداشته است اما فراکسیون مستقلان و مجلس در تلاش است برای سال ۹۸ با قید الزام و ضمانت اجرایی در این بخش کاری کند که دولت ها راه فرار نداشته باشند و تصمیمات را سلیقه ای انجام ندهند در واقع در بودجه سنواتی الزاماتی را برای رفع مشکلات شواری عالی استان ها، شهرداری ها و دهیاری ایجاد خواهیم کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا