
پرده برداری از اتفاقی عجیب در شهرداری تهران؛پرداخت پول به مالکان غیر واقعی و فاقد سند در بزرگراه امام علی!
معاون رییس کل دادگستری تهران و سرپرست مجتمع قضایی شهید باهنر در دیدار با مدیران حقوقی شهرداری در منطقه چهار گفت: توافق شهرداری تهران بامالکان غیرواقعی و متصرفین املاک واقع در طرح بزرگراه امام علی(ع) هم اکنون هزینه هنگفتى را به شهرداری تحمیل کرده است.
به گزارش شوراآنلاین و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران، “هادی شوشتری” افزود: متاسفانه در بزرگراه امام علی(ع) به ویژه در محدوده مناطق ۱۵ و ۱۴ املاک توسط شهرداری تصرف شد و به مردمی که صرفاً متصرف بودند و سند نداشتند در آن دوره پول یا معوض پرداخت شد که بعد از آن مالکان رسمى املاک مراجعه و دوباره از شهرداری طلب پول می کردند!
وی افزود: کاری که شهرداری تهران در آن دوره باید انجام می داد، شناسایی مالکان اصلی و تامین بودجه مورد نیاز بود که متاسفانه به دلیل اهمال و عدم دقت و توجه مدیریت شهرداری تهران در آن دوره، هم اکنون با افزایش قیمت املاک شاهد از بین رفتن بیت المال و ایجاد حق و حقوق برای شهروندان هستیم. اگر این تملک ها در گذشته به نحو مطلوب اجرا می شد هم اکنون شاهد افزایش پرونده های قضایی و تحمیل هزینه های هنگفت به شهرداری تهران نبودیم.
معاون رییس کل دادگستری تهران ضمن قدردانی از اقدامات شهردار منطقه چهار به خاطر تلاش های شبانه روزی و خدمت خالصانه به مردم در خصوص موضوعات حقوقی افزود: تصمیمات و قضاوت ها باید با دقت رعایت شود در نمایندگی هاى قضایى حق دفاع و تجدید نظرخواهى بایدتصریح شود. قانون منع توقیف اموال شهرداری مصوبه۱۳۶۲ برای حل مشکلات و حمایت از شهرداری است نه ایجاد مشکل برای آن و مدیران شهری باید توجه ویژه ای به این قانون داشته باشند.
شوشتری با بیان اینکه عدم رعایت قوانین ماهوی و شکلی در تملک املاک مشکلاتی را برای شهرداری تهران در زمان دفاع و مراجع قضایی را در صدور حکم ایجا کرده است افزود: شهرداران مناطق باید در تملک املاک قبل از اینکه ماده ۹ را اعمال کنند ابتدا باید بودجه آن طرح را کنار بگذارند، سپس کار را اجرا کنند.