سرپرست جدید برج میلاد معارفه شد/ برنامه های آریازند برای بلندترین برج پایتخت چیست؟
سرپرست جدید مجموعه برج میلاد در مراسم معارفه خود که با حضور مدیر کل دفتر شهردار تهران و معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد، گفت: از اعتماد شهردار محترم تهران، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نهایت تشکر را دارم.
به گزارش شوراآنلاین، امیر آریازند، صحبت های خود را در تشریح اولویت های مدیریتی در مجموعه برج میلاد اینگونه مطرح کرد:بر این باورم که شهرها از کنار هم قرار گرفتن و برهم کنش عناصر فرهنگی، هویتی و زیرساختی است که ساخته و معنا می شود؛ مجموعه ای که با خاطره ها، احساس تعلق به مکان ها و نقش بستن گذر ایام بر ساختمان ها ادامه پیدا می کند و تبدیل به مجموعه ای هویتی می شود. برج میلاد و مجموعه پیرامونی آن در چشم انداز الگوی توسعه شهر تهران، به عنوان یکی از مهم ترین طرح های موضعی شهر، که می تواند نقش عملکردی متمایز از سازمان فضایی شهر تهران داشته باشد، تعریف شده است. ضمن آنکه این برج به عنوان کانون گردشگری نوین تهران ویژگی هایی دارد که نمی توان به سادگی از کنار ظرفیت های اقتصادی و عملکردی آن در مقایسه با سایر کانون های گردشگری در پایتخت گذشت.
وی افزود: تهران در مقام یک کلانشهر و پایتخت جمهوری اسلامی ایران، بخشی از هویت خود را از تهران قدیم می گیرد و در عمارت های قاجاری و بازمانده های معماری گذشته، در گذر بازار و محله های قدیمی معنا می شود. اما بخش دیگری از این هویت در معماری معاصر و در جلوه های تهران مدرن متجلی است.
آریازند ادامه داد: برج میلاد به عنوان چشم و چراغ تهران، نماد “تهران مدرن” محسوب می شود. قابلیت های گردشگری برج باید همسو با سبک زندگی متنوع تهرانیان به سمت الگوهایی پذیراتر، روا دارتر، اخلاقی تر و انسان مدارتر حرکت کرده و شکوفا شود. برای ایجاد نشاط و حیات تازه در پیشبرد و اعتلای فعالیت برج لازم است به الگویی جدید تأمین منابع مالی بیاندیشیم تا بتوانیم در یک چرخه پایدار از تولید ثروت، برج میلاد را به یکی از مراکز ارزش آفرینی شهری تبدیل کنیم.
وی گفت: این روزها دغدغه همه ما، تحقق تهران، شهری برای همه به عنوان آرمان محوری مدیریت شهری است. ساز و کاری که بتواند برج میلاد را به بخشی از فضای زندگی جمعی همه شهروندان تبدیل کند، به نحوی که دیگر گذراندن یک روز در برج برای هیچ کودکی در تهران یک آرزوی دست نیافتنی نباشد. برج میلاد کانون انباشت سرمایه است؛ سرمایه مالی شامل ساختمان و زیرساخت های متنوع، سرمایه انسانی شامل مجموعه پرسنل متخصص و وفادار، سرمایه اجتماعی از جنس اعتماد متقابل بین ذینفعان و گذشت از خیر فردی کوتاه مدت به نفع خیر جمعی بلند مدت و در نهایت سرمایه نمادین به مفهوم اعتباری که در طول زمان شکل می گیرد و به سادگی انواع دیگر سرمایه را زیر چتر خود گرد می آورد.
سرپرست جدید برج میلاد گفت: اولویت ما تغییر الگوی بهره برداری با نگاه توسعه گرا و ایجاد زنجیره جدید ارزش، تبدیل، خلق و انباشت انواع سرمایه اجتماعی و نمادین است. وقتی چنین مجموعه ای با توانمندی مهندسان عزیز کشور و منابع داخلی به عنوان تندیس درایت و پشتکار و هویت ایرانی در عصر جدید، طراحی و احداث شد، قطعا این ظرفیت در راهبردهای مدیریتی می تواند در حوزه بهره برداری و عملکرد موفق و شاخص امتداد پیدا کند.
وی اظهار داشت: براساس بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدم افرادی که در این مجموعه سالهاست فعالیت می کنند، هم خود و هم خانواده هایشان وفاداری و علاقه خاصی به این مجموعه دارند که باعث شده از تعطیلات و اوقات فراغت در عید و تابستان بگذرند، در کنار مردم باشند و با دیدن شادی های مردم، اوقات خود را سپری کنند. معتقدم با حضور پرسنل علاقه مند و وفادار و با مشاوره افراد متخصص و صاحب نظر می توان به چشم انداز و نقش اصلی برج در طرح جامع گردشگری شهری دست پیدا کرد. امیدوارم با نگاه به سند راهبردی برج میلاد و با همکاری نیروهای متخصص و متعهد این مجموعه بتوانیم این نماد ملی را برای نسل های آتی به خوبی حفظ کرده و به میراث بگذاریم.
آریازند در پایان خاطرنشان کرد: «قد و قامت میلاد از هر نقطه این ابر شهر به هر بیننده ای فراخوان مشاهده بلندای آسمان می دهد که پیام شکر و سپاس در آن جلوه گر است. آسمان هایی که خالق رحمان بر آن قسم یاد کرده است. هر صبح این پسرخلف تهران به آفتاب و دماوند سلام می دهد و غروب گاهان آخرین تشعشع خورشید را بازتاب می دهد تا از هر نقطه ای از تهران پیام زندگی، حرکت و شور برساند. نامت مانا و پایدار ای میلاد تهران، میلاد ایرانیان، میلاد آسمان، آری با میلاد آسمان نزدیک است.»