حمایت شهرداری تهران از تألیف و نشر کتاب های حوزه شهرسازی
به گزارش شوراآنلاین، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در مصلای امام خمینی (ره) بازدید کردند و با حضور در غرفه های انتشارات روایت فتح ،موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) نشر معارف انقلاب اسلامی، نشر روزنه ، نشر نی و خبرگزاری کتاب ایران با ناشران و دست اندر کاران حوزه نشر و کتاب گفتگو کردند.
سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن توانستن است» از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی(ره) در حال برگزاری است و روز گذشته مهندس گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران به همراه مدیر بافت و بناهای تاریخی شهر تهران با حضور در غرفه مدیریت علمی و فرهنگی و بخش ناشران آموزشی سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اعلام اینکه کتاب و فرهنگ کتاب خوانی در کشور باید تقویت شود و این امر زمینه توسعه کشور را فراهم خواهد ساخت برگزاری نمایشگاه کتاب را نقطه عطف توسعه علمی کشور در کنار پژوهش عنوان کرد که با استقبال شهروندان روبروشده است.
وی در بازدید چند ساعته خود از غرفه های نمایشگاه کتاب با حضور در غرفه های انتشارات روایت فتح ، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، نشر معارف انقلاب اسلامی، نشر روزنه ، نشر نی و خبر گزاری کتاب و دیگر حوزه های نشر با برخی ناشران به گفتگو نشست، و بر تقویت حوزه کتاب و فرهنگ تأکید کرد.
وی در ادامه بازدید خود به غرفه های حوزه های تخصصی معماری و شهرسازی سری زد و در جریان آخرین تألیفات و نشر این حوزه ها قرار گرفت.
همچنین معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در حاشیه این بازدید درباره کتابخانه معاونت معماری و شهرسازی گفت :این کتابخانه میتواند یک محل بی نظیر در تهران باشد. اسناد مربوط به طرح جامع شهر تهران که در سال ۱۳۴۲ تدوین شده است را به سختی میتوانید پیدا کنید همچنین کارهایی که در دورههای مختلف در شهرداری تهران انجام شده و پراکنده هستند، که بخش مهمی از آن ها در کتابخانه معاونت معماری و شهرسازی وجود دارند.
گلپایگانی تصریح کرد: این کتابخانه نیاز به فضای بهتر و بروزرسانی دارد. زمانی هم که دکتر حناچی در معاونت شهرسازی بودند، به عنوان یکی از استراتژیها پیگیر مسائل مرتبط با گسترش حوزه دانش بودیم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه “هر کار خوبی که مرتبط به شهر تهران در حوزه کتاب انجام شود حتماً حمایت میکنیم” و تأکید کرد: با وجود اینکه کتابهای خوبی در حوزه شهرسازی و معماری تألیف شده اما باز هم کم است و باید کتابهای بیشتری در این حوزه تألیف و منتشر شود و باید کمک کنیم تا رونق بازار دانستن و دانش بیشتر شود.