اجتماعی و فرهنگیصفحه اصلی

حناچی:تمام تلاش ما و همکارانمان در شهرداری تهران این است که راحتی را در این شرایط سخت برای هموطنانمان فراهم کنیم

مراسم تجدید میثاق شهردار تهران، اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری تهران با آرمان های امام خمینی(س) پیش از ظهر امروز(یکشنبه ۱۲ خرداد ماه) با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در حسینیه جماران برگزار شد.

پیروز حناچی نیز در این مراسم گفت: امام بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی بودند. تئورسین و پایه گذار این نظام و همچنین یکی از اصلی ترین ارکان بنیانگذاری شوراهای کشور بودند. تمام تصمیمات امام در یک اتاقی گرفته می شد که در اوج سادگی بود اما اوج تأثیرگذاری را هم داشت. یاد ایشان را گرامی می داریم و یک بار دیگر به نصایح ایشان توجه می کنیم.

شهردار تهران افزود: ایشان می فرمودند مادامی که این مردم را دارید از هیچ چیزی نترسید و بترسید از روزی که مردم پشت این نظام را خالی کنند؛ و همواره باید ترسید.

وی اظهار داشت: تمام تلاش ما و همکارانمان در شهرداری تهران این است که راحتی را در این شرایط سخت برای هموطنانمان فراهم کنیم. حضرت امام در حقیقت بنیانی را گذاشتند که خیلی زود در معرض هجمه قرار گرفت. ما تجربه هشت سال دفاع مقدس را داشتیم و کسانی که تا لحظه آخر به عشق نظام و به عشق ایشان مقاومت می کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا