شورای شهر

تولید ۷۵۰۰ تن زباله توسط تهرانی‌ها

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین  احمد مسجدجامعی صبح امروز در تهران گردی تابستانی خود با حضور در منطقه ۱۸ تهران از بخش‌های مختلف این منطقه بازدید و در ابتدا به ایستگاه خدمات شهری منطقه ۱۸ رفت و از این ایستگاه میان راهی تخلیه و دپوی زباله بازدید کرد.

 

وی با بیان اینکه بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی مسئولان شهرداری، زباله مناطق ۹، ۱۰، ۱۷ و ۱۸ در این مرکز جمع آوری و تخلیه می‌شود گفت: بر اساس اطلاعات ارائه شده، روزانه ۷۰۰ تن زباله از این چهار منطقه به این نقطه می‌آید و پس از آن زباله‌ها توسط تریلرهای بزرگ به کهریزک و آرادکوه منتقل می‌شوند.

 

مسجدجامعی با بیان اینکه یک دهم زباله‌های شهر تهران توسط این مرکز جمع آوری و به این محل منتقل می‌شود،‌ در مورد شیرابه‌ها گفت: بنابر اعلام قائم مقام سازمان پسماند شهرداری تهران در زیر تریلرهای جابجایی زباله مخزنی تعبیه شده است که شیرابه در آن جمع می‌شود.

 

 در ادامه عبدلی، قائم مقام سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران نیز در پاسخ به لزوم جابجایی این ایستگاه از فضای مسکونی منطقه ۱۸ گفت: محیط اطراف این ایستگاه آنچنان که تصور می‌کنید مسکونی نیست.

 

وی با بیان اینکه روزانه در تهران ۷۵۰۰ تن زباله جمع می‌شود که این حجم زباله نیاز به ایستگاه دپوی میان راهی دارد افزود: پهنه این ایستگاه در طرح تفضیلی، پهنه تجهیزات شهری است.

 

وی با بیان اینکه روزانه ۲۳۰۰ خودرو به صورت شبانه روزی زباله‌های تهران را جا به جا می‌کنند ادامه داد: مدت زمان نگهداری زباله در این مرکز بسیار کم است و حتی به ۵ دقیقه نیز نمی‌رسد، چرا که زباله‌ها با هشت کشنده بزرگ زباله‌ها را به کهریزک منتقل می‌کند.

 

عبدلی افزود: هر تهرانی روزانه ۷۵۰ تا یک کیلوگرم زباله تولید می‌کند.

 

 با وجود آنکه قائم مقام سازمان مدیریت پسماند از زمان پنج دقیقه‌ای نگهداری زباله در این مرکز خبر می‌دهد اما اهالی این منطقه ضمن گلایه از بوی متعفن شیرابه‌ها و زباله‌ها، عنوان کرد که از ساعت ۱۰:۳۰ صبح تا پاسی از شب خودروهای حامل زباله برای تخلیه زباله‌هایشان به این مرکز مراجعه می‌کنند اما پیک حضور خودروهای زباله نیمه شب است.

 

همچنین احمد مسجدجامعی نیز با بیان اینکه این ایستگاه خدمات شهری و انتقال زباله در فضای مسکونی قرار دارد گفت: با این حال ابتدا مرکز خدمات شهری ایجاد شده و بعد از آن مناطق مسکونی در اطراف آن گسترش پیدا کرده‌اند.

 

 در ادامه مسجدجامعی با اشاره به آب پاشی و تمیز کردن محل دپوی زباله‌ها اظهار کرد: الان وضعیت این مرکز مناسب است اما در حالت عادی وضعیت اینجا به دلیل وجود بوی تعفن بدتر است و این مرکز را برای آمدن ما مرتب کرده‌اند.

 

در ادامه این سخن مسجدجامعی به مذاق مسئولان این سازمان خوش نیامد و از مسجدجامعی تقاضای بازدید سرزده کردند.

 

در ادامه تیم تهران گردی به امامزاده زید (ع) که از نوادگان امام سجاد است رفته و از آنجا بازدید کردند.

 

مسجدجامعی با بیان اینکه ساختمان این امامزاده دو سال قبل بازسازی کامل شده است، در مورد دفن اموات در این امامزاده پرسید که متولی امامزاده با بیان اینکه دفن اموات محدود شده است گفت: با این حال برخی از سکنه در این منطقه دفن می‌شوند.

 

 دفن اموات در امامزاده‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بنابر قانون سازمان محیط زیست، دفن اموات در محدوده شهری ممنوع است.

 

مسجدجامعی در ادامه تهران گردی تابستانی خود به دیدار ماموران پلیس مستقر در کانکس رفت و از آنها در خصوص ماموریت‌هایشان سوال پرسید که آنها وقوع سرقت خرد و فعالیت معتادان در حریم خط آهن را یکی از بزرگترین مشکلات خود عنوان کردند.

 

در ادامه مسجدجامعی به موزه شهدای منطقه ۱۸ رفت و از بخش‌های مختلف این موزه در حال ساخت بازدید کرد و ضمن قرائت فاتحه برای شهدای گمنام دفن شده در این موزه گفت: این موزه شبیه موزه نیست و باید اقدامات زیادی بر روی آن انجام بگیرد.

 

مسجدجامعی همچنین به تنها گاوداری فعال در محدوده شهر تهران رفت و از نزدیک در جریان فعالیت‌های این گاوداری بزرگ که ۱۰۰۰ راس گاو دارد نیز، قرار گرفت.

 

وی ضمن بازدید از بخش های مختلف این گاوداری از قسمت سالن شیردوشی، نگهداری گوساله‌های تازه متولد شده، بخش نگهداری گاوهای باردار و … بازدید کرد.

این در حالیست که بنابر گفته مسئولان گاوداری، این مرکز چندین هکتاری ۵۰ سال قبل در محدوده خارج از شهر تهران ایجاد شده و با گسترش شهرنشینی در حال حاضر این گاوداری در محدوده منطقه ۱۸ قرار گرفته است. همچنین ۱۰۰۰ گاو شیرده هلندی روزانه حدود ۱۵ تن شیر تولید می‌کنند که بنابر میزان چربی و پاکیزگی و … به قیمت ۱۲۵۰ تومان به کارخانه‌ها فروخته می‌شود.

 

 بنابر آماری که مسئولان گاوداری اعلام کرده‌اند؛ هر گاو به طور میانگین روزانه ۳۰ الی ۴۰ هزار تومان هزینه دارد که به طور میانگین نیز روزانه ۳۶ کیلو شیر تولید می‌کنند.

 

در ادامه مسجدجامعی به منزل کارگران گاوداری سرکشی کرد و از یکی از کودکان کارگر قول گرفت تا درس بخواند و این کودک نیز به مسجدجامعی قول داد که وقتی به سن مدرسه رسید به مدرسه رفته و خوب درس بخواند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا