مدیریت شهری

وعده شهردار منطقه۱۸ پایتخت به شهروندان؛ ساختمان دی کلینیک تا پایان امسال افتتاح می شود

فقر سرانه فضاهای خدماتی و درمانی در محلات منطقه۱۸ تهران، رضا محمدی رأس هرم مدیریت شهری را بر آن داشت تا تدابیر ضربتی را به جهت رفع این مطالبه بحق بیاندیشد.

به گزارش  شوراآنلاین و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۸، عملیات احداث ساختمان دی کلینیک کارکنان منطقه با زیر بنائی بالغ بر ۱۷۵۰ متر مربع و در دو طبقه و نیم بالغ بر یک دهه است که در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته و هم اکنون پیشرفت فیزیکی۸۵ درصدی دارد.

بر پایه این گزارش، محمدی شهردار منطقه در مدت زمان اندکی که از پذیرش این مسئولیت گذشته، چندین مرتبه از روند احداث این پروژه درمانی و خدماتی بازدید و تدابیر ضربتی را در جهت اتمام آن تا پایان امسال اتخاذ و دستورات لازم را جهت تسریع در روند تکمیل این پروژه جهت بهره برداری صادر کرده است.

این گزارش حاکی است، طی بازدید مشترک اخیر این مقام مسئول با مشایعت سید ابوالفضل ذاکریان مدیر عامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران، مقرر شد که عملیات تکمیل پروژه پس از گذشت یک دهه از سوی معاونت فنی وعمرانی منطقه توأم با تجهیز آن توسط شرکت شهر سالم تا پایان امسال انجام و در اختیار کارکنان و شهروندان قرار گرفته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا