شهردار منطقه یک : لزوم تدوین استراتژی برد- برد درحریم گردشگری
شهردار منطقه یک با اعلام خبر برخورد با تخلفات ۶۰ واحد پذیرائی غیرمجاز در حریم رودخانه دربند، گفت: باید استراتژی برد- برد برای ساماندهی حریم گردشگری کوهستانی شهر تهران تدوین شود.
به گزارش شوراآنلاین و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک سیدحمید موسوی شهردار این منطقه در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ساخت و سازهای انجام شده در حریم رودخانه دربند اظهار داشت: لازم است هرچه سریعتر ساماندهی رستورانها و فضاهای تفریحی در حاشیه رودخانه دربند در دستور کار قرار گیرد؛ چراکه عمده این رستورانها به صورت غیرمجاز در بستر رودخانه ساخته شدهاند و باید مسئولان اصلی در حریم تهران نقش خود را به درستی انجام دهند.
وی با بیان اینکه متاسفانه شاهد ناهماهنگی در حریم شمالی تهران هستیم گفت: بارها شهرداری تهران در راستای اجرای مسئولیت های خود برای تخریب این رستوران ها اقدام به اخذ رأی قلع و قمع کرده است؛ اما مالکان با شکایت به دیوان عدالت اداری رأی توقف حکم شهرداری را اخذ کردهاند که این ناهماهنگی سبب شده شاهد رشد قارچ گونه این رستورانها و تجاوز هر چه بیشتر آنها به حریم رودخانه باشیم.
شهردار منطقه یک با بیان اینکه ساماندهی حریم تهران یک موضوع بین بخشی است و همه دستگاههای متولی باید وارد میدان شوند، اظهار کرد: شهرداری تهران به تنهایی نمیتواند نسبت به ساماندهی حریم تهران اقدام کند و باید دستگاههای مختلف که در قانون نیز برای آنها تکالیفی مشخص شده، وارد عمل شوند.
موسوی افزود: در حالی به حریم رودخانه دربند بی توجهی میشود که بسیاری از رستوران ها با ایجاد یک پل و یا نصب تخت، نسبت به ارائه سرویس خدماتی به مردم اقدام میکنند که این نه تنها تعرض به حریم رودخانه است؛ بلکه در صورت بروز سیل میتواند حوادث وحشتناکی را رقم بزند.
موسوی با بیان اینکه شهرداری منطقه یک با وجود تمامی مشکلات تاکنون با تخلفات ۶۰ واحد پذیرائی غیرمجاز، برخورد کرده است و در یکسال اخیر نیز اجازه بروز تخلفات جدید را ندادهایم، گفت: تمرکز ما بروی ساماندهی و نه برخورد سلبی است؛ چراکه مردم از این واحدهای صنفی استقبال میکنند و از سویی دیگر معمولا در هر واحد صنفی ۱۰الی ۱۵نفر شاغل هستند؛ اما این واحدها غیرمجاز هستند و بعضا با نقض حریم رودخانه، ناایمن هستند که باید با در نظر گرفتن تمامی نیازها، این واحدها را ساماندهی کرد.
شهردار منطقه یک، با بیان اینکه لازم است قوه قضائیه محور امور قرار گیرد و سازمانهای دیگر همچون آب منطقهای، آب و فاضلاب، وزارت راه و فرمانداری و استانداری را پای کار ساماندهی دربند قرار دهد، ادامه داد: مدتی پیش با مجموعههای مرتبط جلسه ای برگزار کردیم و از آنها خواستیم که طرحی برای ساماندهی این فضا ارائه دهند تا بتوانیم حریم گردشگری تهران را به صورت استراتژی برد-برد تدوین کنیم.