احداث شهر جدید خوارزمی در جنوب شرق تهران علیرغم کمبود منابع آبی
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین اقبال شاکری در جریان یکصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری جلسه شب گذشته تعدادی از اعضای شورا با استاندار تهران و فرمانداران، خاطرنشان کرد: جلسه بسیار خوبی برگزار شد و مسائل مختلفی پیرامون موضوعات شهری مطرح شد.
وی تصریح کرد: اخیراً متوجه شدیم که وزارت راه و شهرسازی بنا دارد شهر جدیدی را تحت عنوان خوارزمی در جنوبشرق تهران بسازد که در مراحل جذب سرمایهگذاران و کارهای مطالعاتی است و حتماً باید شورا و شهرداری تهران و کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران به این موضوع ورود پیدا کنند.
وی با بیان اینکه در شرایطی هستیم که با کمبود منابع آب در شهر تهران مواجه هستیم گفت: بارگذاری جدید در این پهنه مشکلات زیادی را بوجود خواهد آورد و به این دلیل پیشنهاد میشود کارها با دقت انجام پذیرد.
وی با تاکید بر اینکه نباید بارگزاری زیستمحیطی جدیدی به شهر تهران اضافه شود، گفت: امیدواریم مسئولان وزارت راه و شهرسازی نیز به هشدارها و پیشنهادهای شورا توجه داشته باشند.
شاکری در ادامه با اشاره به آغاز مراسم عزاداری سالار شهیدان خاطرنشان کرد: از شهرداری تهران تقاضا داریم ضمن اینکه به ایمنی هیأت کمک کند، حمایتهای لازم را نیز از این هیأتها، در هنگام تردد آنها در سطح شهر انجام دهد و سختگیریهای نابجا در این خصوص انجام نشود.
وی در پایان پیشنهاد داد که مسئولیت شهری شهرداری تهران محل مناسبی را برای یاد و خاطره سردار اسلام شهید سردار همدانی نامگذاری کند.