استان

قانبیلی در واکنش به اظهارات ضد شورایی نماینده مجلس: تخلف تعدادی از اعضای شورا به جامعه شورایی تعمیم‌پذیر نیست

نماینده استان تهران در شورای عالی استان ها با اشاره به سخنان نماینده مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر تعدادی از اعضای شورا هم به هر دلیلی دستگیر یا سلب عضویت شده‌اند امری طبیعی است و نباید آن را به کل جامعه شورایی تعمیم داد.

به گزارش شوراآنلاین، محمد قانبیلی نماینده استان تهران در شورای عالی استان‌ها و عضو شورای حل اختلاف شهرستان شمیرانات در گفت و با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها، با اشاره به سخنان جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه «اکنون شوراها تبدیل به یک معضل شده‌اند یعنی شوراها به‌جای اینکه به دنبال حل مشکلات مردم باشند به دنبال حل مشکلات شخصی و گروهی خودشان هستند.» گفت: متأسفانه مطالبی از سوی آقای رشیدی کوچی مطرح شده است که بسیار سطح پایین است. به‌طوری‌که پاسخگویی به آن در شان شوراها نیست اما برای روشنگری و پوچ بودن ادعاهای ایشان باید پاسخ داده شود.

وی افزود: اینکه ایشان با اشاره به دستگیری تعدادی از اعضای شورا، جامعه بیش از ۱۲۵ هزارنفری شوراها را زیر سؤال می‌برد و از واژه معضل برای این نهاد مردمی استفاده می‌کند نشان‌دهنده ادعاهای سطح پایین وی است.

قانبیلی بابیان اینکه باید ثابت شود که آیا واقعاً ۷۰ درصد از اعضای شورای حوزه انتخابیه آقای رشیدی کوچی دستگیرشده‌اند یا نه تصریح کرد: وی باید با ارائه اسناد و مدارک ادعای خود را ثابت کند اگرنه شورای عالی استان‌ها این حق را دارد که از ایشان به جرم تشویش اذهان عمومی و اظهارات خلاف واقع شکایت کند.

نماینده استان تهران در شورای عالی استان‌ها توضیح داد: اگر تعدادی از اعضای شورا هم به هر دلیلی دستگیر یا سلب عضویت شده‌اند امری طبیعی است. چراکه در یک جامعه ۱۲۵ هزار و ۹۹۲ نفری تعدادی هم هستند که به‌صورت سهوی یا عمدی دچار خطا و اشتباه می‌شوند.

وی ادامه داد: باید از آقای رشیدی کوچی پرسید که در همان مجلسی که ایشان نماینده هستند در دوره‌های گذشته چند نفر به جرم فساد اقتصادی یا جرائم دیگر بازداشت‌شده‌اند؟ اگر ما مقایسه کنیم درصد تخلف اعضای شورا با بیش از ۱۲۵ هزار عضو بیشتر است یا مجلس با ۲۹۰ عضو؟

عضو شورای حل اختلاف شهرستان شمیرانات اضافه کرد: سخن من این است که در تمام مجموعه‌ها تخلف وجود دارد و همه اعضای آن مجموعه یا نهاد پاک دست نیستند و ممکن است فریب‌خورده و یا به سهو اشتباهی کنند؛ بنابراین ما نباید تخلف عده‌ای از یک مجموعه را به‌کل آن مجموعه تعمیم دهیم.

وی در دفاع از عملکرد شوراها گفت: رسانه‌ای شدن دستگیری شوراها در صورتی است که بسیاری از اعضای شورا به دلایل بسیار ساده یا پرونده‌سازی از سوی عده‌ای دیگر محکوم می‌شوند و چون برای رسانه‌ها جذابیت دارد بسیار به این موضوع پرداخته می‌شود. برای مثال برخی از نهادهای دولتی از شوراها کارهایی می‌خواهند و گاها آن‌ها را مجبور به انجام کار می‌کنند و درنهایت به همین دلایل محکوم می‌شوند. از سوی دیگر ضعف آموزشی سیستم باعث می‌شود برخی از اعضای شورا به دلیل عدم تسلط به قوانین کشور اسنادی را امضا کنند که بعدها تخلف تلقی می‌شود.

این عضو شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: ما چرا همیشه نگاه منفی به شوراها داریم؟ این در حالی است که شوراها و شهرداری‌ها بخش بزرگی از نیاز خدماتی، اجتماعی و فرهنگی مردم را تأمین می‌کنند. برای نمونه در همه‌گیری ویروس کرونا این شوراها و شهرداری‌ها بودند که پای‌کار آمدند و بدون هیچ ادعایی بخش اصلی مبارزه با این ویروس را بر عهده گرفتند. درحالی‌که دولتی‌ها فقط وعده می‌دادند نیروهای شهرداری در کف خیابان با این ویروس کشنده مبارزه می‌کردند.

قانبیلی بابیان اینکه ما باید خوب بد را باهم ببینیم و این‌گونه قضاوت نکنیم، تصریح کرد: برخی از تضعیف شوراها لذت می‌برند و نمی‌توانند اثرات مثبت این نهاد مردمی در جامعه را ببیند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا