توضیحات مدیرعامل بهشت زهرا در خصوص کیک ۵۰ سالگی
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در پیامی ویدئویی توضیحاتی در خصوص برگزاری مراسم جشن ۵۰ سالگی این سازمان و بریدن کیک تولد داد.
به گزارش شوراآنلاین، از روز جمعه ۲۷ تیر ماه امسال تصاویر و مطالبی در فضای مجازی تحت عنوان برگزاری جشن تولد برای سازمان بهشت زهرا دست به دست میشد.
در این تصاویر شهردار تهران پیروز حناچی، سیدحسن خمینی تولیت مرقد امام راحل در حال بریدن کیک تولد ۵۰ سالگی بهشت زهرا بودند.
همین تصاویر واکنش کاربران زیادی را در فضای مجازی به همراه داشت که معتقد بودند در فضای غمبار این روزهای کشور برگزاری چنین مراسمی چه توجیهی دارد.
سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با انتشار ویدئویی در خصوص این مراسم توضیح داد و گفت: از سال قبل برنامهریزیهایی شده بود تا برای یادبود ۵۰ سالگی فعالیت سازمان بهشت زهرا یک جشن و مراسم مفصلی برگزار شود تا از زحمات کارکنان این سازمان که با غم و اندوه مردم سر و کار دارند، تقدیر و تشکر شود.
وی ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا این مراسمات لغو شد و مقرر شد تنها ۲۰ نفر از پرسنل بدنه سازمان بهشت زهرا با حجتالاسلام حسن خمینی دیدار داشته باشند که در این مراسم شهردار تهران و چند نفر اعضای شورای شهر تهران حضور یافتند.
خال گفت: این دیدار در جهت افزایش و ارتقاء روحیه آسیب دیده کارمندان بهشت زهرا برگزار شد و هدفی جز تجدید قوا و تجدید روحیه برای این عزیزانی که ۵ ماه است با اموات کرونایی سروکار دارند، نداشت.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با اشاره به اینکه در این مراسم کیکی بریده شد که به صورت نمادین نشاندهنده ۵۰ سال فعالیت بهشت زهرا بود، گفت: متاسفانه برخی در فضای مجازی نوشتهاند که چرا در بهشت زهرا در این مراسم خرما پخش نشده است. سؤال ما این است که بچههای ما و پرسنل هر روز با غم واندوه فراوان مردم سروکار دارند و آیا نیاز نیست که به اندازه چند ساعت با بریدن یک کیک به آنها شادی تزریق شود؟
وی گفت: همه افرادی که این روزها با کرونا سروکار دارند از پزشکان خط مقدم مبارزه با کرونا گرفته تا این بچههایی که امروز کار تطهیر و شستشوی اموات را بر عهده دارند، نیاز به آرامش دارند.
خال گفت: همین امروز آمار فوتیهای کرونا در تهران سه رقمی شدهاست و به نظرم جای دوری نمیرود که برای تلطیف و ارتقاء روحیه این عزیزان چنین مراسم کوچکی برگزار شود.
وی خاطرنشان کرد: تطهیرکنندگان (مرده شورها) بیشترین لطمه روحی را در این ۵ ماه متحمل شدند و باید گفت آیا این افراد شادی نیاز ندارند؟ همه مردم ۵ ماه است در خانه خودشان قرنطینه شدهاند اما بچههای ما در محل کار خودشان قرنطینه شدهاند.