مدیریت شهری

شماره‌گذاری ۵ هزار تاکسی یورو ۴ تا پایان مهر

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه هیأت وزیران با شماره‌گذاری ۵ هزار تاکسی یورو ۴ موافقت کرده است، گفت: این تاکسی‌های جدید تا پایان مهر شماره‌گذاری می‌شوند.

به گزارش شوراآنلاین، علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران درباره توقف شماره‌گذاری تاکسی‌های یورو ۴ و مخالفت سازمان محیط زیست در این زمینه اظهارداشت: خوشبختانه هیأت وزیران با شماره‌گذاری ۵ هزار تاکسی نو یورو ۴ موافقت کرد و مجوزهای لازم در این زمینه صادر شد که تا انتهای مهر این تاکسی‌های جدید شماره‌گذاری می‌شوند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران افزود: نگرانی ما در مورد شماره‌گذاری تاکسی‌های جدید این است که بعد از مهر به دلیل مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها توان تولید خودروسازان برای تهیه خودروهای یورو ۵ مشکل شود و ما نیز بر همین اساس برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده با دغدغه همراه خواهیم شد.

قنادان گفت: البته در حال حاضر مکاتباتی با خودروسازان و وزارت صمت انجام داده‌ایم تا برنامه‌های خود را در مورد شماره‌گذاری تاکسی‌های جدید به ما اعلام کنند.

وی بیان داشت: در حال حاضر بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر برای نوسازی تاکسی‌ در پایتخت ثبت‌نام کرده که این آمار تا پایان سال بیشتر هم می‌شود بنابر این باید اقدامات گسترده‌تری در این راستا صورت گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا