مدیریت شهری

شهردار منطقه ۹ خبر داد: فعال شدن آبنمای میدان آزادی بعد از ۱۵ سال

به گزارش شوراانلاین، سید مصطفی موسوی در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، در خصوص ساماندهی معبر آزادی و اجرای طرح از فجر تا ۱۴۰۰ گفت: به دستور شهردار تهران طرحی در منطقه ۹ پیگیری خواهد شد که از دهه فجر سال جاری آغاز و در سال آینده نیز تحت عنوان محور آزادی از فجر تا ۱۴۰۰ دنبال خواهد شد. با توجه به نقش مهم ترافیکی و تردد شهری خیابان آزادی و همچنین جایگاه مهمی که این خیابان از نظر اجتماعی دارد، بسیاری از حوادث مهم ما از پیش از انقلاب تا به امروز در این خیابان رقم خورده است، لذا در آیتم های شهری هنگامی که می خواهند جنوب و شمال تهران را مشخص کنند از این خیابان یاد می کنند. بخشی از خیابان آزادی در منطقه ۹ قرار دارد و اقدامات ویژه‌ای همزمان با آغاز قرن در حوزه فرهنگی و اجتماعی و کالبدی در آن رقم خواهد خورد.

وی در خصوص وضعیت بهسازی میدان آزادی گفت: برج آزادی نماد شهر تهران محسوب می شود و بنایی نمادین برای کل کشور است در حال حاضر در اختیار وزارت ارشاد قرار دارد و شهرداری در مقاطع مختلف در جهت حفظ و نگهداری این برج کمک هایی را انجام داده، در مقطع زمانی پیگیری هایی برای معاوضه این بنا انجام شد اما متاسفانه محقق نشد. شورای شهر تهران نیز مقرر بود که بودجه ای برای این بنا اختصاص دهد؛ اما مورد پذیرش اعضا قرار نگرفت چرا که در صورت هزینه کرد برای این برج باید مدیریت آن نیز در اختیار شهرداری تهران باشد. بی تردید در مورد برج آزادی تقابلی با وزارت ارشاد وجود ندارد اما وزارت ارشاد از پس برج آزادی بر نمی آید. لذا شهرداری اعلام کرده که برای نگهداشت بهتر، بهتر است مدیریت برج در اختیار مدیریت شهری قرار گیرد. البته یکی از اقدامات خوبی که صورت گرفت این است که آبنمای میدان آزادی که حدود ۱۵ سال غیر فعال بود با تلاش همکارانم در منطقه پس از ۱۵ سال بار دیگر فعال خواهد شد.

شهردار منطقه ۹ در خصوص وضعیت بافت فرسوده منطقه ۹ گفت: به دلیل وجود ضوابط طرح تفصیلی هر چند که در سطح مناطق بافت های فرسوده منطقه ۹ موقعیت خوبی دارد و در حال نوسازی است، اما سرعت آن مطلوب نیست و به دلیل ضوابط طرح تفصیلی نوسازی بافت های فرسوده و میل به نوسازی کم شده است.

وی افزود: طرح تشویقی نوسازی بافت های فرسوده کنسل شده تا طرح جدیدی آماده شود. عمده تلاش ما این است که شهروندان را به تجمیع قانع کنیم و شهرداری نیز برای نوسازی بافت های فرسوده عوارضی دریافت نمی کند. سرعت ما در منطقه خوب است اما به دلیل وجود ضوابط کمی نگران موضوع نوسازی هستیم. به ویژه اگر بافت های فرسوده ریزدانه باشند با مشکل بیشتری مواجه هستیم. در گذشته طبقات تشویقی به این محدوده ها داده می شد اما این موضوع در حال حاضر اتفاق نمی افتد و منتظر طرح های جدید هستیم.

موسوی در خصوص وضعیت پادگان جی گفت: این پادگان پس از سال ها باز شد و برای آنجا توافقی انجام شد. در بخشی که تملک کرده ایم در حدود پنج هکتار نخستین بوستان دوستدار کودک کلنگ زنی شده و در حال اجرای پروژه است. بی تردید اضافه شدن این بوستان می تواند تاثیر بسزایی در سرانه فضای سبز منطقه ۹ داشته باشد. امیدواریم فاز نخست این بوستان تا تابستان آینده در اختیار شهروندان قرار گیرد.

شهردار منطقه ۹ در خصوص آخرین وضعیت انتقال فرودگاه مهرآباد گفت:فرودگاه مهرآباد قابلیت جابجایی دارد و دولت نیز در این خصوص مصوبه ای داشته اما مشکلات اقتصادی، فازهای توسعه فرودگاه امام را که قرار بود پوشش دهنده مهرآباد باشد با کندی مواجه کرده، امیدواریم اصل فرودگاه مهرآباد منتقل شود ولی این موضوع در اختیار شهرداری نیست. از مدت ها پیش پرواز در ساعات شب انجام نمی شود و از ساعت ۶ صبح پروازها آغاز می شوند.

موسوی در خصوص دو طرفه شدن زیرگذر استاد معین گفت: دوطرفه شدن زیرگذر استاد معین یکی از خواست های ترافیکی مردم منطقه بود که از مرداد ماه با بازگشایی ادامه خیابان استاد معین محقق شد.

وی افزود: رویکرد ما در منطقه توسعه حمل و نقل عمومی است. با افتتاح ادامه خیابان استاد معین در بخش اتوبوسرانی اقداماتی را انجام داده ایم و توسعه مترو نیز با احداث پنج ایستگاه در منطقه ادامه پیدا می کند.

شهردار منطقه ۹ در خصوص افتتاح مجتمع کوثر گفت: این مجتمع قرار بود در پایان سال جاری افتتاح شود اما با بخش هایی که به پروژه اضافه شد امیدواریم که در خرداد سال آینده به بهره برداری برسد. در سال جاری ۳۰ میلیارد تومان یعنی سه برابر اعتبار اولیه ای که شورا در نظر گرفته بود برای این پروژه هزینه کردیم.

موسوی با اشاره به این موضوع که دومین گرمخانه تهران با ظرفیت ۱۵۰ نفر در منطقه ۹ قرار دارد، افزود: اولین مجموعه بهاران نیز در این منطقه شروع به کار کرد و کارهای خوبی در این حوزه انجام شده است.

موسوی در خصوص کمبود سوله های بحران در منطقه گفت: در حال حاضر بر اساس آنچه که تعیین شده ما در تمامی نواحی منطقه ۹ سوله بحران داریم و از این لحاظ مشکلی وجود ندارد. این در حالیست که حدود ۱۷ ناحیه تهران فاقد سوله های بحران هستند که آنها در اولویت قرار دارند؛ اما در منطقه ما همه نواحی سوله بحران دارند.

شهردار منطقه ۹ در پایان به بحث کوچه های رنگی در منطقه اشاره کرد و گفت: این کوچه ها می تواند ادامه پیدا کند تا تهران از شهر خاکستری در ذهن شهروندان خارج شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا