مدیریت شهری

در کمیسیون ماده پنج صورت گرفت: تصویب طرح موضعی محله کن

به‌منظور حفظ و صیانت از باغات کن، “طرح موضعی محله کن واقع در منطقه ۵” مورد بررسی و تصویب کمیسیون ماده پنج شهر تهران قرار گرفت.

به گزارش شوراآنلاین و به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، بیست و دومین جلسه سال ۹۹ کمیسیون ماده پنج شهر تهران به ریاست پیروز حناچی شهردار تهران با حضور اعضاء، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شـــهر تهران، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تشکیل شد.

رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج شهر تهران دراین‌باره گفت: حوزه قلمرو عمومی باغات کن محدوده گسترده‌ای به وسعت هزار و ۷۲ هکتار بوده و شامل فضاهای پیرامونی از جمله: باغات خرمالو و اراضی کشت اجباری است؛ خودِ محله کن به لحاظ جغرافیایی، در شمال غرب تهران و جنوب روستاهای سولقان و امامزاده داود (ع) قرار گرفته و در وضع موجود دارای بافت ارگانیک و ریزدانه است.

وی افزود: بر اساس مصوبه سال ۹۵ کمیسیون ماده پنج  شهر تهران و تکالیف مندرج در مصوبه سال ۹۸ شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، در راستای حفظ کیفیت فضایی بافت ارزشمند این محله، طرح ویژه بازآفرینی محله کن با رویکرد طراحی شهری به وسعت ۱۰۰ هکتار تهیه شده که پس از بحث و بررسی کارشناسی در جلسات کارگروه فنی، اصلاحات لازم صورت گرفته و در بیست و دومین جلسه کمیسیون ماده پنج سال جاری موضوع مطرح و با طرح “موضعی محله کن” موافقت شد.

اشراقی گفت: قلمرو طراحی شهری این محدوده منطبق بر محله کن بوده که به‌واسطه ارزش‌های تاریخی، کالبدی و اجتماعی به‌عنوان عرصه‌ای بااهمیت برای پیشبرد فرآیند حفاظت و صیانت باغات تهران پیش‌بینی‌شده است.

افزایش ۵۰ درصدی سرانه‌های خدماتی
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج در خصوص افزایش سرانه‌های خدماتی افزود: همچنین در این جلسه نقشه‌های تدقیق شده زمین‌های ذخیره توسعه و نوسازی شهر تــــــهران مرتبط با کلیــــه اراضی، املاک و فضاهای باز بزرگ با مساحت یک هکتار و بیشتر که در جلسات کارگروه فنی کمیسیون مورد رسیدگی و اصلاح قرار گرفته بود در دستور کار قرار گرفت و پس از توضیحات مشاور، این اراضی با وسعتی برابر با ۱۰ هزار و ۷۷۶ هکتار به تصویب رسید.

وی گفت: قرار شد در اراضی فوق حداقل ۵۰ درصد وسعت زمین به خـــــدمات هفت‌گانه اختصاص یافته و در اختیار مالکین باشد و هم‌زمان با سایر سطوح انتفاعی احداث بنا در آن‌ها انجام شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا