
در آئین بازگشایی مدارس با حضور رئیسجمهور مطرح شد؛ شاد پلتفرمی در راستای عدالت آموزشی و شکلدهنده زیرساختهای آموزشی کشور
به گزارش شوراآنلاین، صبح امروز همزمان با آغاز سالتحصیلی جدید، حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی رئیسجمهور و علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش با حضور در مدرسه پسرانه فولادفر شهرری، بهصورت رسمی در آئین بازگشایی مدارس کشور که پخش زنده آن از طریق «شاد» نیز انجام شد، شرکت و سالتحصیلی خوبی را برای دانشآموزان آرزو کردند.
در این مراسم که مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول نیز حضور داشت، رئیس جمهور با اشاره به برنامه «شاد»، از زحمات تمامی تلاشگران عرصه آموزش در دوران کرونا تقدیر کرد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش: با استفاده از ظرفیت تمام سازمانها، زمینه آموزش همگانی را فراهم آوردیم که «شاد» یک نمونه آن بود؛ به این واسطه توانستیم چراغ آموزش را در کشور روشن نگاه داریم.
شاد رسانه آموزشی-تعاملی ملی است که همزمان با شیوع کرونا در کشور، توسط همراه اول برای کمک به نظام آموزشی کشور پایهگذاری شد.