اجتماعی و فرهنگی

پیام دکتر نورمحمدی مدیرعامل شرکت شهر سالم به مناسبت روز پزشک

«پزشکان‌ ایرانی‌ باید با احیاء و به کارگیری‌ احساس‌ پزشکی‌ راه‌های‌ درمان‌ بیماری‌های‌ صعب‌العلاج‌ را بیابند و نیاز جامعه‌ به‌ اطباء بیگانه‌ را خود پاسخ‌ دهند.» (مقام معظم رهبری)

انتخاب پزشکی به عنوان شغل به چیزی فراتر از انگیزه‌های مادی نیاز دارد. آنها که برای تحصیل، این رشته را انتخاب می‌کنند، سختی‌های شبانه‌روزی و طولانی‌مدت را به جان می‌خرند. از این رو، آن که می‌خواهد به کار شریف درمان به ویژه پزشکی بپردازد، باید عاشق خدمت به خلق خدا باشد.

در کشور ما از دیرباز اطبا جایگاه ویژه‌ای داشته‌اند. دلیل این امر، پزشکان بزرگی از این سرزمین به درمان بیماران حتی فراتر از دوره و تاریخ خود پرداختنه‌اند. سرآمد همه آنها ابوعلی سینا حکیم، دانشمند و طبیب شهیر ایرانی است. و چه به جا است انتخاب روز ولادت این فیلسوف و معلم بزرگ به عنوان روز پزشک!

دست کم در دو سال و نیم گذشته که جهان را طوفان شیوع ویروس منحوس کرونا فراگرفت، به همگان ثابت شد که پزشکی شغلی خدایی است؛ چنان‌که یکی از نام‌های خداوند نیز طبیب است.

همزمانیِ ایام عزاداری شهادت حضرت اباعبداله الحسین (ع) با روز پزشک نیز بهانه مناسبی برای پیوند وثیق ارزش‌های اصیل اسلامی با اخلاق حرفه‌ای پزشکی است.

خوشحالیم که خانواده شهر سالم از پزشکانی متخصص و متعهد بی‌بهره نیست. ایثارگرانی که در رویدادها و حوادث مختلف، از شیوع کرونا تا سیل و زلزله و از خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی تا کودکان کار و زنان سرپرست خانوار به یاری هم‌نوعان می‌شتابند و از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند.

اینجانب دستان یکایک همکاران پزشک خود را به گرمی می‌فشارم و یاد همه شهدای مدافع سلامت، به ویژه سه شهید شرکت شهر سالم؛ دکتر مهدی وریجی، دکتر افسانه بیگدلی و پرستار رضا محرمی که از جان خود برای مبارزه با کرونا و خدمت به بیماران گذشتند، گرامی می‌دارم.

یکم شهریورماه ۱۴۰۱
امیر نورمحمدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت شهر سالم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا