
انقلاب مدیریتی در کمیته ملی المپیک با انتخاب دبیرکل جدید؛ به امید یه هوای تازهتر
/حامد امینی/
به گزارش شوراآنلاین، بعد از انتخاب محمود خسروی وفا به عنوان رییس کمیته ملی المپیک، تغییرات مدیریتی در مهم ترین نهاد بین المللی ورزش صبح امروز کلید خورد و با تصمیم اعضای هیئت اجرایی، «سید مناف هاشمی» به عنوان دبیرکل کمیته ملی المپیک انتخاب شد.
اتفاقی که نشان از طرح و برنامه رئیس جدید کمیته ملی المپیک برای میدان دادن به مدیران جدید و دمیدن نفس تازه در کالبد سنگین و کرخت مدیریتی این نهاد بین المللی دارد.
انتخاب مناف هاشمی که سابقه حضوری موفق و اثرگذار در وزارت ورزش دارد را از این حیث باید به فال نیک گرفت که قرار است به رکود مدیریتی در سئول پایان داده شود و نام های تکراری سال های اخیر که مهم ترین مقر ورزشی کشورا را تبدیل به گعده و دورهمی های شخصی خود کرده اند به درب خروج راهنمایی شوند.
رییس جدید کمیته ملی المپیک، دقیقا استارت رویه و جریان درستی را زد که از حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش و جوانان انتظار می رفت، انجامش بدهد اما شاید بنا به مصلحت اندیشی و برخی فشارهای پشت پرده عاجز ماند.
محمود خسروی وفا به درستی تشخیص داد که ورزش ایران برای خروج از وضعیت اسفبار فعلی نیاز به انقلاب مدیریتی دارد و باید جرات و توان قلم قرمز کشیدن و پاره کردن زنجیره ثابت مدیرانی را داشت که قطعا بیشترین سهم در شکل گیری وضع موجود را دارند.
محمود خسروی وفا در بدو تکیه زدن به کرسی کمیته ملی المپیک و با انتخاب دبیرکلی خارج از دایره مدیران تکراری سال های اخیر، نشان داد که همان رییس بی باک و شجاع فدراسیون جانبازان و معلولین و کمیته ملی پارالمپیک است که اهل معامله و مافیا نیست.
امیدواریم هوای تازه ای که به خیابان سئول رسیده، توان مضاعفی به مدیریت ورزش ایران در این حوزه بدهد تا از شر گرفتاری و مشکلات بی شمار در عرصه بین المللی که تا به امروز قدم آنچنانی برای رفع آن ها برداشته نشده، خلاص شویم.