
افتتاح مرکز معاینه فنی دوستدار محیط زیست تداوم اجراى پویش هاى متنوع محیط زیستى تا پایان سال
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از افتتاح مرکز معاینه فنی دوستدار محیط زیست و تداوم اجراى پویش هاى متنوع محیط زیستى تا پایان سال خبر داد.
به گزارش شوراآنلاین، “حلیا سادات حسینی” ظهر امروز ١٩ اردیبهشت ماه در نشست خبرى با اصحاب رسانه ضمن اشاره به اینکه اداره کل محیط زیست شهرداری تهران با دو رویکرد سیاستگذارى در راستاى حفظ محیط زیست و کاهش مخاطرات محیط زیستى وظایف خود را پیگیری میکند گفت: تدوین نظام نامه مدیریتی یکپارچه محیط زیست برای پایتخت را به عنوان یک فرآیند در سال ۱۴۰۲ پیش گرفتیم که برای اولین بار اجرایی خواهد شد.
وى هدف از اجراى این نظامنامه را رصد عملکرد محیط زیستی تهران عنوان کرد.
حسینی با اشاره به اینکه یکی از اولویت هاى این اداره کار مدیریت منابع و مصرف انرژى است گفت: در بحث مدیریت انرژی، تمام ساختمانهای شهر تهران رتبه (grade) ساختمانی گرفتند. این موضوع نشاندهنده آن است که این ساختمانها از نظر میزان مصرف انرژی در چه وضعیتی قرار گرفته است. ما تلاش کردیم حوزههای ستادی شهرداری را مجاب کنیم تا همراهی داشته باشند و بتوانیم آنها را به سمت ساختمان سبز ببریم و درنهایت با استفاده از این ممیزی انرژی در سال جدید به سمت اجرایی شدن راهکارها حرکت میکنیم.
وی ادامه داد: امیدواریم در پایان سال ۱۴۰۳، بتوانیم ساختمانها را تحت عنوان ساختمانهای سبز معرفی کنیم، در خصوص آموزش و فرهنگسازی محیط زیستی تغییر فرایند بسیار زیادی را شاهد خواهیم بود، همه هم بر مبنای مشارکت شهروندی است. در این راستا سلسله جشنوارههایی برگزار شد که قطعا تاثیرگذار و مفید بوده است.
حسینی افزود: در ۶۵ نقطه تهران نیروگاه تجدید پذیر وجود دارد و به سمتی حرکت میکنیم که این نیروگاهها بزرگتر شوند. بزرگترین نیروگاه در پارک سرخ حصار است و میزان تولید برق آن بر اساس مساحت پارک است.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه گفت: تلاش ما این است که در سال جاری به سمت بهرهگیری از توربینهای آبی و بادی نیز حرکت کنیم و تلاش میکنیم با سیاستگذاریهای صورت گرفته شرکتها و ساختمانهای ستادی را نیز به این سمت سوق دهیم.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران اضافه کرد: پویشهایی در راستای فرهنگسازی داشتیم یعنی در تمامی مناسبتهای محیط زیستی این پویشها اجرایی خواهد شد تا حافظ محیط زیست باشیم همچنین اولین مرکز معاینه فنی دوستدار محیط زیست تا پایان شش ماه اول افتتاح میشود و قرار است این مرکز با نوآوری های جدید اداره شود.
وی درباره گزارش ناسا مبنی بر وجود گاز متان بر فراز تهران گفت: ابزار دقیقی برای بررسی گاز متان وجود ندارد اما میدانیم که هر جا پسماند باشد، گاز متان نیز وجود دارد و ما نیز در صدد بهره برداری از متان هستیم.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تاکید کرد: هر اتفاقی در پروژههای شهر تهران میافتد باید قابل دفاع باشد و از نظر استانداردهای محیط زیستی بررسی میشود.
حسینی تصریح کرد: هدف اصلی ام آر اف (مرحله انتقال پسماند به مراکز تخصصی بازیافت) زبالههای خشک و کاهش تولید زباله خشک و مدیریت آنها است و گاز متان از دفن زباله تر ایجاد میشود.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران درباره بوی نامطبوع تهران نیز گفت: این موضوع صرفاً متعلق به آراد کوه نیست و تصفیه خانه تهران و کشتارگاههایی وجود دارد که بوی سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ ممکن است از آنها نشات گرفته باشد.
حسینی افزود: بیشترین میزان آلودگی در مناطق مرکزی و کمترین میزان را در منطقه ۲۲ داشته ایم اما به دلیل جمعیت شناور باید گزارش خود را دائماً به روز رسانی کنیم.