
رئیس شورای اسلامی شهر تهران دررابطهبا تکلیف تدوین برنامه پنجم توسعه و تحول شهرداری تهران باتوجهبه تمدید مدت فعالیت شوراها توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش شوراآنلاین، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص وضعیت برنامه چهارم توسعه و تحول شهرداری تهران باتوجهبه تمدید ۱۰ماهه مدت فعالیت شوراها تا خردادماه سال ۱۴۰۵، اظهار کرد: مدت اجرای برنامه چهارم توسعه ۴ساله بود و قاعدتاً تا سال ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت و باتوجهبه تمدید دوره، تنها چند ماه اضافه بر مدت برنامه چهارم خواهد بود.
وی همچنین تصریح کرد: به اعتقاد بنده باید در ایام پیشرو دراینخصوص چارهاندیشی کنیم تا بتوانیم برنامه ۴ساله پنجم را تنظیم کنیم تا دوره هفتم مدیریت شهری مسیر راحتتری داشته باشد.
چمران با بیان اینکه باتوجهبه اینکه آگاهی دوره بعدی شورا و شهرداری از جزئیات اقدامات و فعالیتها پس از استقرار زمانبر خواهد بود، یادآور شد: با این شرایط حداقل یک سال زمان میبرد تا مدیریت شهری در دوره هفتم برنامه پنجم توسعه را تدوین و تصویب کند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اگر ما فرصت داشته باشیم برنامه پنجم را تدوین خواهیم کرد، گفت: البته اصولاً قرار بر این بوده که برنامه ۴ساله بعدی را ما تهیه بکنیم و در اختیار دوره بعدی قرار دهیم که مسیر راحتتری را داشته باشند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه پنجم در سال ۱۴۰۴ تدوین خواهد شد، خاطرنشان کرد: باید در این مورد بررسی کنیم و امیدواریم بتوانیم آن را به سرانجام برسانیم.