اجتماعی و فرهنگی

انتقال نمایشگاه کتاب مسئله سه دوره ریاست جمهوری بود

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مجتبی عبداللهی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در برگزاری نمایشگاه کتاب در مصلای تهران در سالهای گذشته بسیاری ازخدمات توسط شهرداری تهران انجام می شد، گفت: برپایی نمایشگاه شهر آفتاب نشان از تجربیات خوب شهرداری تهران در سالهای گذشته دارد که این تجارب را دراین نمایشگاه به اجرا رساندیم. به گونه ای که در روز پنجشنبه ۷۰ درصد و در روز جمعه ۸۰ درصد بازدیدکنندگان از خدمات رضایت کاملی داشتند. البته خدمات دهی به ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار بازدیدکننده در یک روز با مشکلات متعددی همراه خواهد بود اما ما تمامی امکانات را در اختیار افراد قرارداده ایم.

معاون شهردار تهران در  خصوص قطعی برق در روز پنجشنبه صبح خاطرنشان کرد : این قطعی در بخش یکی از سالن های سه قلو بود که بلافاصله این مشکل حل شد. به طریقی که روز جمعه به هیچ عنوان قطعی برق نداشتیم .

وی با بیان اینکه ممکن است برخی از غرفه ها با استفاده بیش از حد از برق باعث بروز مشکل شوند، یادآورشد: برای جلوگیری از این مشکلات در نمایشگاه شهر آفتاب ۷ مگاوات برق و ۱۲مگاوات موتور اضطراری داریم که هر مگاوات برق برابر ۱۰ هزار لامپ۱۰۰ واتی است . این در حالی است که ژانراتورهای برق با توانایی ۱۰ تا ۱۲ مگاواتی برق تولید می کنند. به طریقی که از هر مگاوات ۳.۳ استفاده شده است که این میزان بیش از برق مورد نیاز است .

عبداللهی در خصوص استفاده بازدیدکنندگان از حمل ونقل عمومی افزود: در روز اول حرکت مترو با سرفاصله ۱۵ دقیقه فعالیت می کرد اما از روز بعد سرفاصله حرکت قطارها به ۶ تا ۷ دقیقه رسید. از سوی دیگر شاتل های برقی که برای معلولان و سالمندان در نظر گرفته شده بود و در خروجی مترو قرار داشت، به دلیل استقبال بازدیدکنندگان مورد استفاده تمامی افراد قرار گرفت و همچنین از ۹ تا ۱۰ میدان اصلی پایتخت شهروندان می توانند با اتوبوس به نمایشگاه کتاب بیایند.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با بیان  اینکه برخی از بازدیدکنندگان با تاکسی و ون به نمایشگاه مراجعه می کنند، گفت: برخی از افراد نیز با خودروی شخصی به نمایشگاه  می آیند. به همین منظور ۲۰ هزار پارکینگ در نظر گرفته شده و بازدیدکنندگان از آنجا به ون یا اتوبوس به محوطه اصلی نمایشگاه انتقال می یابند .

عبداللهی در خصوص ترافیک بزرگراه های اطراف منتهی به نمایشگاه شهر آفتاب تصریح کرد: با حجم ورودی دو تا سه مسیر در بزرگراه ها و همچنین خروج و ورود به پارکینگ شاهد صف طولانی بوده ایم که این موضوع طبیعی است .

وی با بیان اینکه در سه دوره گذشته ریاست جمهوری و شهرداری های گذشته در خصوص انتقال نمایشگاه کتاب صحبت شده بود، گفت: این کار در سال اقدام و عمل محقق شد. از سوی دیگر همجواری شهر آفتاب با حرم مطهر امام (ره) و اتوبان تهران – قم و همچنین اتوبان تهران – ساوه این محل را از موقعیت اقتصادی خوبی برخوردار کرده است .

معاون شهردار تهران با اشاره به نارضایتی برخی از ناشران در نمایشگاه کتاب یادآورشد: در حال حاضر شاهد افزایش ناشران و غرفه داران از نمایشگاه هستیم به طریقی که در بازدید گذشته شهردار تهران بسیاری از ناشران از برگزاری نمایشگاه در شهر آفتاب ابراز رضایت داشتند . به طریقی که براساس گفته هایشان میزان فروشان نسبت به سالهای گذشته افزایش داشته است . این در حالی است که ۱۵۰۰ نفر در استراحتگاه های مجموعه نمایشگاه شهر آفتاب اقامت داشتند .

وی با بیان اینکه از سال ۸۵ تا ۸۷ مطالعات مجموعه بین المللی شهر آفتاب انجام شد ، اضافه کرد : از سال ۸۷ تا ۹۰ طراحی ها و از سال ۹۰ تا ۹۴ ساخت این نمایشگاه به اتمام رسید .

عبدالهی با بیان اینکه در روز چهارشنبه قطارهای مترواز کهریزک و بعد به شهر آفتاب می آمدند، گفت: براساس تمهیدات صورت گرفته از روز پنجشنبه تمامی قطارها با خط مستقیم به شهر افتاب می آیند و مسافران کهریزک با اتوبوس به مقصد خود مراجعت می کنند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا