چمران: دوستان احساسی عمل نکنند و متمم بودجه ندهند
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین در دویست و پنجاه و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، الهه راستگو پس از اظهارات دبیر دبیران منطقه ۱۶ درباره معضلات و مشکلات اهالی این منطقه، اظهار داشت: دکلهای برق فشار قوی در بخشی از محلات منطقه ۱۶ مانع توسعه فضای سبز و ایجاد بیماری برای اهالی این منطقه شده است.
وی افزود: کارخانه چیتسازی که سالهای قبل تعطیل شده بود مکان آن همان طور باقی مانده است و هیچ اقدامی در خصوص این کارخانه انجام نشده است.
راستگو افزود: محل استقرار اتوبوسهای یاغچیآباد تا نازیآباد در این منطقه موجب ایجاد آلودگی هوا و صوت در این منطقه شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: ما در شورای شهر مسئولیت داریم تا مردم جنوب شهر بتوانند از امکانات لازم برخوردار شوند و باید به این منطقه توجه بیشتری شود.
در ادامه احمد دنیامالی رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران، گفت: در حال حاضر برای زندگی شهری شاخصهای مرتبط نداریم.
دنیامالی گفت: اگر توقفگاه شرکت واحد از آن منطقه برداشته شود در چه فضایی باید ایجاد شود، قطعاً هر جایی این توقفگاه احداث شود اهالی آن منطقه اعتراضهایی دارند.
در ادامه مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، گفت: در تمامی شهر تهران دکلهای فشار قوی برق وجود دارد و فقط در منطقه ۱۶ نیست و ما درخواست میکنیم که دکلهای برق تهران را به زیر زمین ببرند چرا که فضای زیادی را تلف کرده است.
در ادامه علیرضا دبیر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: آقای میرزاقلی شهردار منطقه ۱۶ زورش به حل مشکلات این منطقه نمیرسد و شخصاً شهردار تهران باید مشکلات این منطقه را به عنوان یک پکیج ببیند و نسبت به حل آن اقدام کند.
وی افزود: عنوان میشود کارخانه روغن نباتی قو را جابجا کنیم ولی با این اقدام هزار فرصت شغلی از شهر بیرون میرود و بهتر است سیستم این کارخانه به روز شود تا آلایندگی آن نیز کمتر شود. نمیشود که هر معضلی در شهر داریم بگوییم آن را به بیرون از شهر ببرند.
دبیر افزود: دور برگردان نواب به تندگویان در روزهای پنجشنبه همیشه از ترافیک قفل است و باید در این خصوص اقدامی صورت بگیرد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با گلایه از اینکه اگر پروژهای در منطقه یک باشد سریع ساخته میشود ولی در محلات جنوب شهر از جمله در جوادیه این اقدام صورت نمیگیرد.
وی گفت: بزرگترین خیابان جوادیه به نام شهید پرستویی برادر بازیگر پرویز پرستویی نامگذاری شده است ولی ترافیک در آنجا بسیار زیاد است که باید نسبت به حل آن اقدام شود.
در ادامه پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران، گفت: باید سرانههای فرهنگی و ورزشی در منطقه ۱۶ ایجاد شود.
وی گفت: از سال ۸۲ در مجلس شورای اسلامی بازارچه ابریشم مورد پیگیری قرار گرفته است که عدهای با سوءاستفاده آنجا را تصرف کردند و هنوز مشکل حل نشده است.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران به کمبود فضای سبز در منطقه ۱۶ اشاره کرد و گفت: باید نسبت به توقفگاه شرکت اتوبوسرانی اقدامات لازم صورت بگیرد.
وی گفت: باید جلسهای در جهت تقویت ناجا برای امنیت مناطق داشته باشیم و اقداماتی که در بعضی از مناطق در خصوص پلیس افتخاری صورت گرفته است باید فراگیر شود.
در پایان مرتضی طلایی نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار داشت: حل مشکلات مناطق در دست ماست.
وی ادامه داد: رؤسای کمیسیونها هنگامی که بودجه بسته میشود درباره مسائل و مشکلات محلات توجه ویژهای داشته باشند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: اینکه مشکلات منطقه ۱۶ عنوان شد آیا حل میشود؟
طلایی خاطرنشان کرد: شهرداری نیز در این زمینه وظایفی دارد که باید در لایحه به این موضوعات اشاره شود.
وی خاطرنشان کرد: صنایع سنگبری در منطقه ۱۶ موجب ایجاد گردوغبار میشود و نسبت به انتقال صنایع آلاینده و مشاغل مزاحم اقدام شود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: مشکلات محلات باید در قالب یک لایحه همراه شود و برآورد بودجه به ما بدهند و ما نیز در صحن این لایحه را تصویب و اجرا کنیم.
وی افزود: شورای شهر تهران یکپارچه است و موضع آنها دفاع از شهروندان است.
طلایی از شهردار منطقه ۱۶ درخواست کرد مشکلات را در قالب یک لایحه به شورا بدهند تا شورا بتواند نسبت به حل آن اقدام کند.
در ادامه چمران رئیس شورای شهر تهران، گفت: هر منطقه وقتی گزارشی را میدهد دوستان احساسی میشوند و پیشنهاد متمم بودجه میدهند.
وی افزود: هر منطقه مشکلات خاص خود را دارد و تهران نیز شهر پرمشکلی است.
رئیس شورای شهر تهران افزود: عدهای داد میزنند تهران ۱۷ هزار میلیارد تومان پول دارد و شهر برخورداری است ولی از آن سو مشکلات عدیدهای نیز دارد.
چمران افزود: هفته بعد منطقه دیگری حضور پیدا میکند و این مباحث ادامه پیدا میکند.
وی درباره دکلهای برق شهر تهران نیز گفت: دکل برق برای اداره برق است و برای شهرداری نیست و رقم بالایی نیز برای اینکه دکلهای برق از زیر زمین بگذرد نیاز است.
بر اساس این گزارش، پس از ارائه این سخنان توسط مهدی چمران، اعضای شورایاران حاضر در صحن شورا نسبت به سخنان رئیس شورا اعتراض کردند.