مدیریت شهری

چراغ سبز شورا بع افزایش قیمت خدمات بهشت زهرا/قبر هم در تهران گران شد+جدول

به گزارش شورا‌آنلاین، لایحه «اصلاحیه مصوبه تعیین بهای خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا (س) – ابلاغی به شماره ۱۶۰/۱۷۶۵/۸۶۵۹ مورخ ۹۲/۰۴/۲۹ و اصلاحات و الحاقات بعدی آن به شورا ارسال شد.

با توجه به ضرورت تأمین هزینه‌های جاری و نگهداری سازمان بهشت زهرا ( س) و به منظور ارائه خدمات مطلوب توسط سازمان یاد شده و بر این اساس لزوم اصلاح بخشی از بهای خدمات قابل عرضه در این خصوص و در راستای اجرای مصوبه شماره ۱۶۰/۱۷۶۵/۸۶۵۹ مورخ ۹۲/۰۴/۲۹ و اصلاحات و الحاقات بعدی آن و همچنین بند (م) مصوبه اصلاحیه مصوبه تعیین بهای خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا (س) تصویبی در یکصد و چهل و هفتمین جلسه رسمی علنی فوق‌العاده شورای اسلامی شهر تهران (دوره چهارم) به تاریخ ششم اردیبهشت ماه ۱۳۹۴ – ابلاغی به شماره ۱۶۰/۲۰۴۵/۳۸۵۷ مورخ ۹۴/۰۲/۲۱ مصوبه مذکور و اصلاحات و الحاقات بعدی آن به ویژه مفاد مصوبه «اصلاح مفادی از اصلاحیه تعیین بهای خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا (س)» تصویبی در سیصد و بیست و چهارمین جلسه علنی فوق‌العاده شورای اسلامی شهر تهران (دوره چهارم) به تاریخ دهم بهمن ماه ۱۳۹۵ – ابلاغی به شماره ۱۶۰/۲۲۶۲/۳۰۰۹۵ مورخ ۹۵/۱۱/۱۹ به شرح ذیل اصلاح می‌شود.

 

الف) مبالغ مصرح در بند (ز) اصلاحی به موجب مصوبه اصلاح مفادی از اصلاحیه مصوبه تعیین بهای خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا (س) ابلاغی به شماره ۱۶۰/۲۲۶۲/۳۰۰۹۵ مورخ ۹۵/۱۱/۱۹ به شرح جدول زیر تعیین می شود:

ردیف شرح خدمات قیمت به ریال
۱ حمل اجساد از مراکز سطح شهر تهران به پزشک قانونی ۲.۰۰۰.۰۰۰
۲ آمبولانس خصوصی تک نفره ۲.۸۰۰.۰۰۰
۳ آمبولانس عمومی ۴ نفره ۱.۸۰۰.۰۰۰
۴ آمبولانس عمومی کودک ۹۰۰.۰۰۰
۵ آمبولانس قطع عضو ۷۵۰.۰۰۰
۶ آمبولانس شهرستان با ازاء هر کیلومتر (رفت و برگشت) ۱۵.۰۰۰
۷ خدمات تغسیل بزرگسال ۷۵۰.۰۰۰
۸ خدمات تغسیل کودک ۳۵۰.۰۰۰
۹ خدمات تدفین بزرگسال ۷۵۰.۰۰۰
۱۰ خدمات تدفین کودک ۳۵۰.۰۰۰
۱۱ بسته‌بندی متوفی بزرگسال برای شهر تهران به همراه تابوت ۱.۵۰۰.۰۰۰
۱۲ بسته‌بندی متوفی کودک به همراه تابوت ۱.۰۰۰.۰۰۰
۱۳ بسته‌بندی متوفی به فرودگاه (بزرگسال) ۲.۵۰۰.۰۰۰
۱۴ بسته‌بندی متوفی به فرودگاه (کودک) ۱.۰۰۰.۰۰۰

ب) در ارتباط با بند (د) اصلاحی به موجب مصوبه اصلاح مفادی از اصلاحیه مصوبه تعیین بهای خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا (س) ابلاغی به شماره ۱۶۰/۲۲۶۲/۳۰۰۹۵ مورخ ۹۵/۱۱/۱۹ با توجه به اینکه عملاً ۹۵ درصد ظرفیت قبور فاز دوم (۲) به اتمام رسیده است هزینه واگذاری قبور باقیمانده فاز ۲ از قطعه ۲۰۰ تا قطعه ۲۵۸ به قیمت ۹۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال تعیین و جایگزین می‌شود.

ج) هزینه واگذاری قبور جاری و باقیمانده فاز ۳ نیز به شرح جدول پیوست تعیین می‌ شود.

نحوه تعیین قیمت در فاز ۳ قطعات جاری (۳۰۰ تا ۳۲۵) تکمیل و تجهیز شده ظرفیت قطعه قیمت هر طبقه به ریال
تا ۷۰% طبقه زیرین رایگان و طبقات فوقانی آن به ازاء هر طبقه ۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال که در صورت تصویب باز هم سازمان سوبسید پرداخت می‌کند.
۷۰ تا ۸۰% ۲۰.۰۰۰.۰۰۰
۷۰ تا ۹۰% ۳۰.۰۰۰.۰۰۰
۹۰ تا ۱۰۰% ۴۵.۰۰۰.۰۰۰

د) یک بند به عنوان بند (س) به ذیل ماده واحده مصوبه – ابلاغی به شماره ۱۶۰/۱۷۶۵/۸۶۵۹ مورخ ۹۲/۰۴/۲۹ و اصلاحات و الحاقات بعدی آن و همچنین مصوبه اصلاحی مفاد از اصلاحیه مصوبه  تعیین بهایخدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا (س) ابلاغی به شماره ۱۶۰/۲۰۴۵/۳۸۵۷ مورخ ۹۴/۲/۲۱ و اصلاحات بعدی آن به شرح ذیل الحاق می‌شود:

ه) الحاقی- تدفین در سایر آرامستان‌ها – مساجد، امامزاده‌ها – بقاع متبرکه ممنوع می‌باشد و در صورت دفن مجاز «در خارج از بهشت زهرا (س)» بابت هر متوفی حداکثر ۵ درصد مبلغ دریافتی و یا معادل ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال در وجه سازمان بهشت زهرا (س) (بر اساس بند ج ماده پنجم اساسنامه اصلاحی و تنقیحی مصوب به تاریخ ۱۳۸۹/۴/۲۲ شورای اسلامی شهر تهران و رأی صادره هیأت مرکزی حل اختلاف و رسیدگی به شکایات شوراهای اسلامی کشوری) محاسبه و تعیین می‌شود.

و)نرخ سایر خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت‌زهرا (س) به شرح زیر محاسبه و تعیین می‌گردد:

شرح خدمات قیمت به ریال
هزینه افزایش هر طبقه قبر در قبور سی ساله ۵۰.۰۰۰.۰۰۰
هزینه افزایش هر طبقه قبر در قبور خالی فازهای ۱ و ۲ ۵۰.۰۰۰.۰۰۰
خدمات نگهداری سالیانه آرامگاه در بهشت زهرا (س) ۶.۵۰۰.۰۰۰
هزینه سنگ قبر ۱.۰۰۰.۰۰۰
خدمات آماده‌سازی قبر ۵۰۰.۰۰۰
نصب سنگ قبر ۵۰۰.۰۰۰
اکو سر مزار ۱.۰۰۰.۰۰۰
مداحی سر مزار ۸۰۰.۰۰۰
نگهداری متوفی در سردخانه روزانه ۲۰۰.۰۰۰
تابلو سر مزار ۱۵۰.۰۰۰
ترمه ۴۰۰.۰۰۰
کاور بسته‌بندی متوفی ۲۰۰.۰۰۰

تبصره: منظور از قبور خالی قبوری است که قبلاً در فازهای ۱، ۲ و ۳ توسط اشخاص انتفاء آن از سازمان بهشت زهرا (س) خریداری و بابت آن سند صادر شده است و سپس افزایش طبقه قبر درخواست می‌شود.

ز) اختیارات سازمان در خصوص نحوه واگذاری و تعیین قیمت قبور قطعات فاز یک که مصادیق آنها قبلاً به موجب مصوبات مربوطه احصاء و مورد تبیین قرار گرفته است، کماکان تابع همان ضوابط است. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا