اجتماعی و فرهنگی

محدودیت های ترافیکی در تعطیلات آخر هفته

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین  پلیس راه کشور با صدور اطلاعیه ای محدودیت های جاده ای کشور تا روز ۱۶ خرداد را اعلام کرد. این محدودیت ها به این شرح است.

تردد موتور سیکلت از ساعت۱۲ ظهر روز چهارشنبه تا ساعت  دو بامداد روز یکشنبه در محورهای کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران- سمنان- مشهد و بالعکس ممنوع است.

تردد موتور سیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع است.
 
جاده کرج چالوس

تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس ممنوع است. تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۸ روز چهار شنبه تا ۶ بامداد روز پنجشنبه از مرزن آباد به سمت کرج ممنوع بوده و با اعلام ماموران پلیس راه در محل تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۹:۳۰ روز چهارشنبه تا ساعت ۶روز پنجشنبه از کرج به سمت مرزن آباد به صورت یکطرفه خواهد بود.

تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۳ روز شنبه تا ساعت ۲بامداد روز یکشنبه از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و از ساعت ۱۶ روز شنبه تا ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه با اعلام مامورین پلیس راه در محل تردد انواع وسایل نقلیه به سمت کرج از محدوده دزبن به صورت یکطرفه خواهد بود.
 
یکطرفه کردن  محور کرج – چالوس در روز پنجشنبه  از مرزن آباد به سمت کرج برای  تسهیل در عبور و مرور کاروانهای اعزامی و زائرین مرقد مطهر حضرت امام خمینی(ره) و پیشگیری از بروز گره ترافیکی در طول مسیر بر حسب ضرورت وشرایط تصمیم گیری و اجرا خواهد شد.

جاده هراز

تردد  تریلرها ازمحور هراز ممنوع است. همچنین  تردد کامیونها وکامیونت ها به استثنای حاملان موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ روز چهارشنبه تا ۶ صبح  روز یکشنبه از محور هراز ممنوع است.

تردد انواع وسایل نقلیه در محور هراز از ساعت ۱۳تا ۲۲  روز شنبه  از رودهن( انتهای بلوارکریتون) به سمت آمل ممنوع بوده و تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵تا ۲۴ روزشنبه  از (آب اسک) تا دو راهی رودهن به صورت یکطرفه خواهد بود.

محور فیروز کوه

تردد تریلرها به استثنای حاملان مواد سوختی وفاسد شدنی از ساعت ۱۲ روز چهارشنبه تا ساعت ۲۴ روز شنبه  از تهران به قائم شهر وبالعکس ممنوع است.

تردد کامیونها وکامیونت ها به استثنای حاملین موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت ۶ روز شنبه تا ۲۴ همان روز از تهران به قائم شهر وبالعکس ممنوع است.

محور شمشک به دیزین

محور فوق از روز چهارشنبه تا ساعت ۷ روز یکشنبه مسدود است.

محورآستارا- اردبیل و اردبیل- سرچم

تردد انواع تریلر و کامیون به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۸تا ۲۴   روزهای جمعه و شنبه ازمحور های فوق ممنوع  است.

محور بجنورد –چمن بید-جنگل گلستان

تردد انواع کامیون و تریلر به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت۶ تا ۲۲ روز شنبه از محور های فوق ممنوع است.

محورهای استان قم

تردد انواع تریلر وکامیون به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۲۲ روز پنجشنبه تا ساعت ۱۵  روز جمعه از محور سلفچگان به قم و محور قدیم قم – تهران (در مسیر رفت و برگشت) ممنوع است.

وسایل نقلیه سنگینی که از استانهای مرکزی و اصفهان به سمت تهران در حرکت هستند می توانند از محور سلفچگان –  آزادراه ساوه – تهران و بالعکس تردد کنند.

وسایل نقلیه سنگینی که از استانهای جنوبی کشور (هرمزگان-سیستان و بلوچستان- کرمان و یزد) به سمت تهران در حرکت هستند می توانند از مسیر سه راهی نطنز-مورچه خورت-دلیجان-سلفچگان ساوه – تهران و بالعکس یا از مسیر آزاد راه قم –کاشان و در ادامه از آزاد راه قم –گرمسار به سمت تهران تردد کنند.

محورهای قدیم ساوه- سلفچگان، محور قدیم ساوه- همدان

تردد انواع کامیون و تریلر به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ روز پنج شنبه تا ۲۴ روز جمعه از محورهای فوق ممنوع است.

محور  ایوانکی –دماوند (مسیر کیلان ،آبسرد به محور دماوند-فیروز کوه)، محور سمنان  – فیروزکوه

تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی  از ساعت ۱۳ تا ۲۴  روز چهارشنبه  و همچنین از ساعت ۷تا ۲۴  روز شنبه از محور ایوانکی- دماوند  ممنوع است.

تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی  از ساعت ۱۳ تا ۲۴  روز چهار شنبه  و همچنین از ساعت ۰۷۰۰۷ تا ۲۴ روز شنبه  از محور سمنان به فیروزکوه (گردنه بشم به محور دماوند فیروزکوه) ممنوع است.

محورهای اصفهان- بروجن- لردگان- ایذه و بالعکس و محورهای یاسوج- لردگان- بروجن- اصفهان و بالعکس

تردد انواع کامیون به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۷تا ۲۳ روز جمعه  و همچنین از ساعت۷تا ۲۳  روز یکشنبه  از محورهای فوق ممنوع است.

ضمنا مرکزاطلاعات وکنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با شماره تلفن ۱۲۰ و۸۸۲۵۵۵۵۵ (ده خط) به طور شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راههای کشور و امداد رسانی احتمالی به هموطنان عزیز کشور مان است.

پلیس راه استانهای البرز و مازندران در هنگام اجرای محدودیت،وسایل نقلیه را با دو تیم که یکی در جلو و دیگری در انتها قرار دارد اسکورت کنند.

هرگونه تغییر در کاهش و افزایش ساعت محدودیت باکسب مجوز از پلیس راه راهور ناجا بوده و اطلاع رسانی آن به وسیله مرکز اطلاعات وکنترل ترافیک پلیس راهور ناجا انجام می شود.

رانندگان وسایل نقلیه ای که در طول مسیر دارای محدودیت در حرکتند ،موظفند به نحوی برنامه ریزی و تردد کنند که قبل از ساعت اجرای محدودیت از جاده عبور کنند در غیر اینصورت از حرکت آنان جلوگیری به عمل می آید.

در صورت نیاز به اعمال محدودیت های پیش بینی نشده در محورهای تحت پوشش استانها به منظور کنترل و تنظیم عبور و مرور وسایل نقلیه روسای قرار گاه های پلیس راه با هماهنگی پلیس راه راهورناجا به صورت مقطعی و موضعی تصمیمات مقتضی اتخاذ می کند.

در صورت نیاز به اعمال محدودیت های پش بینی نشده در محورهای مواصلاتی بین استانی، رئیس قرارگاه پلیس راه استان با روسای قرارگاه پلیس راه استان های همجوار هماهنگی لازم به عمل آورده و پس از کسب مجوز از پلیس راه ناجا نسبت به اعمال محدودیت و ممنوعیت مورد نیاز اقدام ومحدودیت وممنوعیت متخذه را به ادارات کل حمل ونقل و پایانه های استانهای مربوطه اعلام کند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا