چمران:با کسی رودربایستی ندارم/بارها نامه های شهرداری را برگشت دادم
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مهدی چمران در دویست شصت و چهارمین جلسه شورا در پاسخ به تذکر مختاباد عضو شورای شهر تهران مبنی بر عدم پاسخگویی شهرداری در خصوص واگذاری نمایشگاه کتاب به وزارت ارشاد، گفت: نمایشگاه کتاب به وزارت ارشاد واگذار نشده بلکه طی تفاهم نامه ای مقرر شده تا شهرداری از غرفه داران بابت برپایی غرفه هزینه ای دریافت نکند .
چمران با اشاره به جدیت هیات رییسه شورا در پیگیری تذکرات اعضا،گفت: هر تذکر کتبی که از سوی اعضای شورا ارائه شود بدون هیچ رودربایستی پیگیری می شود . در این باره من حتی چندین بار پاسخهای ناقص و غیر شفاف شهرداری را عودت داده ام تا پاسخ صریح و روشن و مربوط به موضوع در رابطه با تذکرات اعضا ارسال شود.
مهدی چمران همچنین در ابتدای این جلسه به ذکر وقایع تاریخی هفته پرداخت و سخن خود را با گرامیداشت یاد شهدای ۱۵ خرداد آغاز کرد و گفت : دیروز سالگشت قیام خونین ۱۵ خرداد بود ، در سال ۴۲ در ۱۵ خرداد دژخیمان طاغوت حضرت امام (ره) را دستگیر کردند و مردم با شنیدن این خبر دست به تظاهرات زدند. رژیم شاهنشاهی نیز مردم تهران ، قم ، ورامین ، پیشوا و دیگر شهر های اطراف تهران را به گلوله بست و حمام خون به راه انداخت .
وی ادامه داد : من خود از نزدیک شاهد این وقایع بودم ، وقایعی که آغاز گر انقلاب شکوهمند اسلامی بود و باید هر ساله این روز را گرامی داشت .
چمران همچنین خاطرنشان کرد : قیام ۱۵ خرداد در روزی اتفاق افتاد که سالها قبل قیام میرزا کوچک خان جنگلی نیز شکل گرفته بود و این تقارن اتفاق جالبی است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران همچنین یاد آور شد : امروز ۱۶ خرداد ماه روز جهانی محیط زیست است که برای ما (مدیریت شهر و شهروندان ) بسیار حایز اهمیت است.
وی ادامه داد : امیدواریم مسئولان به ویژه عزیزانمان در کمیته محیط زیست برنامه های خاصی در خصوص آگاهی بخشیدن به شهروندان و مسئولان در رابطه با حفظ محیط زیست داشته باشند.
چمران همچنین پیروزی تیم ملی والیبال و صعود مقتدرانه این تیم بدون اما و اگر را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد این نتایج در المپیک نیز تکرار شود .
وی در پایان درگذشت والده دکتر شجاع پوریان از اعضای شورای اسلامی شهر تهران را تسلیت گفت.