اجتماعی و فرهنگی

آخرین جزئیات هواپیمای مفقود شده ناجا در آسمان زاهدان/لاشه هواپیما پیدا شد

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین ساعت ۱۸ روز شنبه ۱۹ مهر ماه یک هواپیمای ملخی متعلق به نیروی انتظامی با ۷ سرنشین و به خلبانی سرهنگ فرخی از تهران به مقصد زاهدان پرواز کرد.

در ساعت ۱۹ و ۲۰ دقیقه این هواپیما که سردار صادقی از مسولین بازرسی ناجا، سرهنگ خرسندی از پلیس پیشگیری و سرهنگ درودگر از معاونت عملیات ناجا و ۲ افسر دیگر ناجا سرنشین آن بودند در حوالی منطقه انار از رادار خارج شد.

از همان لحظه که خبر مفقود شدن این هواپیما مخابره شد تاکنون اخبار متفاوتی در این زمینه منتشر شده و حتی تا قبل از این سقوط و شهادت این افراد را تائید کرده بودند در حالی که لحظاتی قبل گشت هوایی منطقه اعلام کرد که لاشه این هواپیما را در منطقه چولی پیدا کرده است.

 سردار رحیمی فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان برای بررسی دقیق مسئله از سحرگاه امروز در این منطقه حضور دارد.

علاوه بر سردار صادقی از معاونین بازرسی ناجا، سرهنگ خرسندی از پلیس پیشگیری و سرهنگ درودگر از معاونت عملیات ناجا جزو سرنشینان این هواپیما بوده اند.

سرهنگ فرخی خلبان این هواپیمای کوچک مفقود شده ناجا بوده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا