تشریح آخرین وضعیت خطوط ۶ و ۷ مترو تهران/ مترو همچنان چشم انتظار دست به جیب شدن دولت
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین هابیل درویشی گفت: مهندسان و کارگران ایرانی اکنون به طور همزمان در 3 خط مترو مشغول به فعالیت هستند و به زودی در خطوط ۶، ۷ و حرم مطهر شاهد افتتاح ایستگاه های جدید خواهیم بود.
وی افزود: احداث ۱۰۰ کیلومتر خط مترو به صورت همزمان یک رکورد به حساب می آید و مهندسان کشور توانسته اند به این موفقیت دست پیدا کنند.
مدیرعامل شرکت مترو تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته به منظور افزایش جا به جایی شهروندان با مترو اظهارکرد: میزان جا به جایی مسافر در مترو تهران روزانه چیزی حدود ۳ میلیون سفر است که با اضافه شدن خطوط جدید مترو، این میزان جا به جایی به ۶ میلیون سفر در روز افزایش پیدا می کند.
درویشی در خصوص وضعیت خط ۶ مترو تهران خاطرنشان کرد: مترو خط ۶، از دولت آباد آغاز شده و در نهایت در شمال غرب تهران به اتمام می رسد.
وی ادامه داد: طول این خط ۳۱ کیلومتر است و کار احداث آن در آینده نزدیک به طور کامل به اتمام می رسد.
مدیرعامل شرکت مترو تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خط ۷ مترو تهران تصریح کرد: خط ۷ مترو تهران از شرق پایتخت و از ورزشگاه تختی آغاز و این خط در نهایت پس از عبور از غرب تهران به شمال پایتخت می رود و طول آن نیز ۲۷ کیلومتر است.
درویشی در رابطه با پیشرفت فیزیکی خط ۶ و ۷ مترو تهران اذعان کرد: در خط ۷ مترو تهران در حوزه تونل با پیشرفت ۱۰۰ درصدی مواجه هستیم، درحوزه احداث ایستگاه ها ۸۰ درصد پیشرفت مشاهده شده و در بحث تامین تجهیزات نیز شاهد هستیم که ۶۵ درصد تجهیزات مورد نیاز تهیه شده است.
وی ادامه داد: در خط ۶ مترو تهران نیز مقرر شده در سال جاری برخی از ایستگاه ها به بهره برداری رسیده و فاز دوم خط ۶ نیز تا پایان سال ۹۶ به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت مترو تهران با ارائه آماری از میزان اعتبارات مورد نیاز جهت احداث یک کیلومتر خط مترو گفت: شهرداری تهران برای احداث یک کیلومتر خط مترو بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار می پردازد و این در حالی است که دولت موظف است ۵۰ درصد این اعتبار را در اختیار شهرداری قرار دهد و سهم ۱۰۰ میلیارد تومانی خود بابت هر کیلومتر احداث مترو را بپردازد.
درویشی خواستار همکاری هر چه بیشتر دولت با مدیریت شهری در حوزه تامین اعتبارات احداث مترو شد و تاکید کرد: دولت برای کاهش آلودگی هوای شهر تهران باید به سمت کاهش آلودگی هوا با تکیه بر حمل و نقل عمومی و به ویژه مترو حرکت کند و امیدوار هستیم همکاری دولت در این حوزه با شهرداری تهران افزایش پیدا کند.