اجتماعی و فرهنگی

تاکید سلطانی‌فر برای ثبت ‎جهانی راهپیمایی اربعین

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین  رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: ثبت جهانی مراسم معنوی راهپیمایی اربعین حسینی کار بزرگی است که باید پیگیری و به سرانجام برسد.

سلطانی‌فر افزود: علاوه بر ادارات کل میراث فرهنگی دو استان ایلام و خوزستان، سایر استان‌ها نیز باید در برگزاری این مراسم معنوی و مذهبی مشارکت و حضور جدی داشته باشند.

وی اظهار کرد: نیروهای خدوم یگان حفاظت، بسیج سازمان، بخش تشکل‌ها و سایر بخش‌های سازمان در استان‌ها و ستاد باید در این حرکت عظیم وظایف و مسئولیت‌های خود را به‌درستی ایفا کنند.

سلطانی‌فر همچنین در این نشست با تخصیص اعتبار ویژه به دو استان ایلام و خوزستان به‌منظور ارائه خدمات بهتر به شرکت‌کنندگان در راهپیمایی اربعین حسینی، تأکید کرد: هماهنگی و تعامل بین دستگاه‌هایی که در این مراسم عظیم نقش دارند بسیار مهم و حائز اهمیت است.

همچنین در این جلسه عبدالمالک شنبه‌زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان ایلام و خسرونشان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان خوزستان اقدامات و برنامه‌های خود را برای مشارکت در برگزاری هرچه‌ بهتر مراسم اربعین حسینی ارائه دادند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا