اجتماعی و فرهنگی

تغییرساعات کاری میادین میوه و تره‌بار درنیمه دوم سال

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین سید احمد صفوی در رابطه با نظارت بهداشتی سازمان میادین و تره‌بار شهرداری تهران بر محصولات عرضه شده گفت: حساسیت شهرداری تهران نسبت به سلامت مردم در این زمینه انجام مطالعاتی برای سنجش سلامت محصولات را فراهم کرده است. بر این اساس از محصولات ارائه شده نمونه‌گیری و به وزارت بهداشت، برای بررسی میزان کود و سموم و سایر نکات بهداشتی ارسال می شود تا در تولیدات بعدی مدنظر قرار بگیرد.

وی افزود: نظارت مواد غذایی و نکات بهداشتی آن به ترتیب برعهده وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت است و اقدام سازمان میادین در نمونه‌گیری از محصولات صرفا یک همکاری برای توسعه سلامت شهروندان است.

رییس سازمان میادین و تره‌بار شهرداری تهران ادامه داد: در صورتی که آلودگی محصولات یک تولیدکننده محرز شود، محصولات ضبط و با آن تولیدکننده نیز برخورد می‌شود.

صفوی با اشاره به مصوبه شورای شهر برای پایش و نمونه‌گیری از اقلام ارائه شده در غرفه‌های سازمان میادین تره بار گفت: یک همکاری مشترک با وزارت بهداشت برا ین اساس صورت می‌گیرد و نتایج پایش و نمونه‌گیری هر سه ماه یکبار در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد.

وی در رابطه با محدودیت عرضه محصولات غذایی لوکس در بازارهای میادین و تره بار اظهارکرد: سیاست واردات محصولات کشاورزی به داخل کشور مربوط به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی می‌شود و سازمان میادین محدودیتی برای محصولات کشاورزی که به صورت مجاز وارد کشور می‌شوند، ندارد.

 

تغییر ساعات کاری میادین میوه و تره بار

سید احمد صفوی با اشاره به تغییر ساعات کاری میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در نیمه دوم سالجاری گفت: ساعات فعالیت میادین و بازارهای روز مناطق ۲۲ گانه از اول مهرماه لغایت ۲۵ اسفندماه سال ۹۳ صبح ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و عصرها از ساعت ۱۴.۳۰ الی ۱۹ خواهد بود.

وی با اشاره به فعالیت میادین میوه و تره بار در روزهای جمعه‌ها و ایام تعطیل خاطرنشان کرد: در روزهای تعطیل نیز میادین از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۳ بعد از ظهر آماده خدمات رسانی به شهروندان خواهند بود.

 

تاکید شهردار تهران بر توسعه بازارهای میادین تره بار

رییس سازمان میادین و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به تاکید شهردار تهران مبنی بر ایجاد مراکز عرضه خدمات و توسعه کمی این مراکز برای رفاه حال شهروندان، گفت: علاوه بر این که باید دسترسی مردم را به این مراکز بیشتر کنیم، با تجمیع خدمات در یک بازار و ارائه محصولات پروتئینی، لبنیات، سبزیجات و سایر مواد غذایی در کنار هم با افزایش کیفیت محصولات ارائه شده می‌توانیم در کاهش تردد و آلودگی هوا نقش داشته باشیم.

صفوی با بیان اینکه زنجیره تولید توزیع در بخش میوه و تره‌بار یک موضوع پر اهمیت است، گفت: تولید، حمل و نقل، انتقال به مراکز عمده‌فروشی و انتقال به مراکز خرده‌فروشی با توجه به خصوصیات هر یک از میوه‌ها و سبزیجات و طبق یک الزامات خاصی باید انجام شود که بخشی از آن با تهیه مراکز نگهداری دسته‌بندی و فرآوری محصولات فراهم می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا