استان

معرفی ۷ گزینه استانداری زنجان به وزارت کشور

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین حجت‌الاسلام ابوالفضل شکوری در زنجان با اشاره به اینکه نمایندگان ادوار مختلف مجلس استان زنجان جلساتی را برگزار و در مورد مسائل مختلف به صورت مرتب با هم تبادل اطلاعات می‌کنند، اظهار کرد: این اواخر چند جلسه هم با حضور نمایندگان فعلی برگزار کرده و در مورد انتخاب استاندار جدید برای استان صحبت‌های انجام شده که آخرین آن سه‌شنبه هفته قبل بوده است.

وی ارائه نظرات پیشنهادی خود برای انتخاب استاندار جدید را از دلایل تشکیل جلسه اعلام و اضافه کرد: در جلسه مورد نظر به غیر از مرتضی خاتمی بقیه نمایندگان فعلی هم بودند هر چند به هنگام رای‌گیری جلسه را ترک کردند.

نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نامزدهای پیشنهادی برای سمت استانداری زنجان در جلسه حضور یافته و برنامه‌های خود را ارائه کردند، تصریح کرد: جواد حق‌شناس، منادی، حسن‌پور، داود کرمی، حجت‌الاسلام مصطفی ناصری کاظم موسوی، افضل موسوی و نصرالله ابراهیمی گزینه‌هایی بودند که بررسی شدند، البته احمد حکیمی‌پور مطرح بود که قبل از جلسه انصراف داده بود.

*حضور برخی چهره‌های سیاسی در جلسه انتخاب استان زنجان

حجت‌الاسلام شکوری افزود: کاندیداهای استانداری استان زنجان در جلسه برنامه‌های خود را اعلام و به سؤوالات مطرح شده پاسخ دادند و همچنین اطلاعاتی از سابقه کاری افراد هم ارائه شد.

وی در مورد حضور نمایندگان احزاب و جریان‌های سیاسی در جلسه سه‌شنبه مجمع نمایندگان ادواری استان زنجان ادامه داد: این افراد به عنوان ناظر حضور داشتند و در رأی‌گیری مشارکت نداشتند.

عضو مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هفت نفر از کاندیداهای مطرح شده موفق به جلب نظر حمایت اعضای مجمع شده‌اند، ابراز کرد: دو نفر از این افراد غیربومی و پنج نفر دیگر بومی هستند.

حجت‌الاسلام شکوری درویش امیری، جواد حق‌شناس، داود کرمی، افضل موسوی، کاظم موسوی، مصطفی ناصری، بیوک موسوی را افرادی اعلام کرد که نظر مجمع نمایندگان ادواری نسبت به آن‌ها مساعد بود هر چند آرای آن‌ها مساوی نیست.

وی با اشاره به اینکه افرادی که موفق به نظر مساعد اعضای مجمع نمایندگان ادواری شده‌اند برای تصدی سمت استانداری زنجان به وزارت کشور معرفی شده‌اند، ادامه داد: برخی از افراد معرفی شده در لیست نمایندگان فعلی و ادواری مشترک هستند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس ششم با تاکید بر اینکه نظر مجمع نمایندگان ادواری در انتخاب استاندار صرفا پیشنهادی است و وزارت کشور وظیفه‌ای برای پذیرش ندارد، افزود: هماهنگی با نمایندگان فعلی اولویت دارد، چرا که ممکن است در روند امور مشکلاتی ایجاد شود، ولی در مجموع انتخاب نهایی با وزارت کشور است.

 

 

*مخالفت نمایندگان فعلی با چاووشی به دلیل روش انتخاب وی

حجت‌الاسلام شکوری با بیان اینکه گویا فرد منتخب وزارت کشور مورد موافقت نمایندگان استان زنجان در مجلس قرار نگرفته است، ادامه داد: فردی به نام چاووشی‌فرد مورد نظر بوده است که نمایندگان به دلیل عدم توجه به نظرات مشورتی آن‌ها و صرفا معرفی فرد مورد نظر با آن مخالفت کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: وزارت کشور افراد دیگری را هم برای سپردن سمت استانداری زنجان مد نظر دارد که ممکن است یکی را به عنوان استاندار راهی زنجان بکند.

عضو مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وزارت کشور به لحاظ حقوقی هم وظیفه‌ای برای قبول پیشنهاد مجمع نمایندگان ادواری ندارد و اگر چنین پذیرشی انجام شود صرفا برای احترام بوده است.

حجت‌الاسلام شکوری داشتن سابقه کار در سمت استانداری یا وزارت و همچنین توان بالای اقتصادی را از شاخصه‌های یک استاندار خوب برای زنجان دانست و گفت: عقب‌ماندگی استان زنجان به لحاظ اقتصادی مهم‌ترین مشکل است که حل آن نیاز به حضور مسؤولان با کیفیت دارد.
وی با تشریح موقعیت ممتاز استان زنجان به لحاظ جغرافیایی و دسترسی به مرز افزود: متاسفانه اغلب استانداران انتخاب شده برای استان سابقه اجرایی قابل توجهی نداشتند.

*انصاری در استان زنجان موفقیتی کسب نکرده است

نماینده سابق زنجان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اقتدار انصاری به عنوان استاندار و همچنین سابقه قابل توجه اضافه کرد: وی با وجود اینکه ارتقای مقام پیدا کرده، ولی بنا به دلایلی خاص از جمله دلایل بیرونی و … شخصی در استان زنجان موفقیتی کسب نکرده است.
حجت‌الاسلام شکوری با اذعان به اینکه انتظار وقوع تحول زیادی در استان زنجان به هنگام استانداری انصاری وجود داشته است که محقق نشده است، تصریح کرد: عدم ایجاد تغییر در چهره شهر زنجان نمونه عدم موفقیت وی محسوب می‌شود هر چند ممکن است گفته شود که این از وظایف شهرداری به شمار می‌رود، ولی به هر حال استاندار به عنوان نماینده نظام می‌تواند عامل وقوع برخی از اقدامات باشد.
وی عدم ایجاد تغییر در وضعیت طرح‌هایی مانند سبزه‌میدان و یا مناطقی مانند نجف‌آباد (بیسیم) و یا کوچه پس کوچه‌های فرودگاه را از دیگر مشکلات موجود در شهر زنجان اعلام و تاکید کرد: قیافه شهر زنجان بعد از گذشت اینهمه سال همچنان قدیمی و ماتم‌زده است.

*۵۰ درصد وقت استانداران غیربومی در تهران سپری می‌شود

عضو مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی با تشریح اقدامات انجام شده طی مدت مدیریت چند استاندار از جمله سلطانی‌فر به بعد گفت: در جریان سفر مقام معظم رهبری با ارتباطات برقرار شده بودجه‌هایی برای عملیاتی کردن بودجه‌ها مصوب شد که اگر اجرایی می‌شدند، تاثیر قابل توجهی در وضعیت استان ایجاد می‌کند.

حجت‌الاسلام شکوری با تاکید بر اینکه استانداران با وجود تعلق به جناح‌های سیاسی باید بتوانند با نظر اجماع امور را مدیریت و فراجناحی عمل کند، افزود: آقای انصاری دچار اختلافات شد و با وجود همه شایستگی‌ها و ارتقای مقام یافته ولی در استان موفق عمل نکرده است.

وی عدم همراهی خانواده استانداران غیربومی را از دیگر مشکلات افراد منتخب دانست و اضافه کرد: ۵۰ درصد از وقت استانداران منتخب در تهران می‌گذرد که این موضوع در عملکرد آن‌ها تاثیر منفی می‌گذارد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس ششم در مورد شائبه انتخاباتی و سیاسی بودن انتخاب استاندار جدید زنجان تاکید کرد: استانداران در برگزاری انتخابات امانتدار هستند و باید ضمن ایجاد شور و شوق انتخاباتی حق‌الناس را رعایت کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا