بهرهبرداری از مقبره الشهدای گمنام به زودی
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مجتبی عبداللهی در حاشیه بازدید از مرکز تئاتر حرفهای خاوران گفت: این مرکز یکی از مراکز اصلی و مهم تئاتر با قابلیت اجرای چندین نمایش به طور همزمان است.
وی با اشاره به تاکیدات شهردار تهران، مبنی بر اینکه مدیریت شهری باید فاصله جنوب و شمال تهران را کم کند، تصریح کرد: مرکز تئاتر حرفهای خاوران یکی از پروژههایی است که بر پایه این تاکید شهردار تهران، در دستور کار قرار گرفت.
عبداللهی با بیان اینکه سالن اصلی مجموعه تئاتر حرفهای دارای ظرفیت ۱۰۰۰ نفر با امکانات فنی و پیشتیبانی است، گفت: معماری فضاهای مرکز تئاتر حرفه ای خاوران تابع استاندارد های مربوط به فعالیت های نمایشی است و مطمینا با توجه به امکانات در نظر گرفته شده، مجموعه فرهنگی هنری تئاتر حرفه ای خاوران مورد اقبال و توجه شهروندان تهرانی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه مرکز تئاتر حرفهای خاوران تلفیقی از معماری ایرانی با سبک معماری مدرن است، افزود: با توجه به اقدامات و تلاشهای صورت گرفته، مجموعه تخصصی فرهنگی و هنری تئاتر خاوران در شهریور ماه به بهره برداری رسیده و افتتاح میشود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه از مرکز نمایشهای آیینی صبا بازدید کرد و گفت: این مرکز، مجموعه ای حرفهای برای نمایش های آیینی با استانداردهای لازم به شمار می آید.
وی با تاکید بر اینکه مرکز نمایشهای آیینی صبا یکی از نمونه های فرهنگی بی نظیر در خاورمیانه به شمار می آید، ادامه داد: اجرای تعزیه، پرده خوانی و شبیه خوانی از جمله مواردی هستند که با ساخته شدن چنین مرکزی میتوانند به شکل جدیتری مورد توجه قرار گیرند.
عبداللهی با اشاره به ضرورت راه اندازی چنین مجموعه ای، گفت: در راستای برقراری ارتباط نسلهای آینده با نمایش های آیینی ایران، مدیریت شهری در کنار توجه به ساخت مراکز سینمایی، به هنر تئاتر و خصوصا نمایشهای آیینی و گسترش فضاهای مرتبط با این هنر اهتمام ورزیده و درصدد ایجاد مرکزی حرفهای و مدرن با امکانات تخصصی برآمد .
به گفته عبدالهی در طراحی این پروژه از معماری ایرانی -اسلامی بهره گرفته شده است و امیدواریم با تمهیدات در نظر گرفته شده و رفع موانع پیشرو، این مجموعه تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
عبداللهی در بازدید از مسجد ۷۲ تن نیز گفت: این مسجد با توجه به موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در شاهراه ورودی و خروجی شهر تهران، میتواند خدمات قابل توجهی به شهروندان ارایه دهد.
وی ادامه داد: ساخت مسجد در یکی از مدخلهای ورودی شهر تهران با کارکرد فرامنطقهای، جدا از برگزاری نماز، برای برگزاری مراسمهای ملی و مذهبی وگردهماییها نیزاهمیت خواهد داشت.
عبدللهی از روند مرمت و احیای خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور نیز بازدید کرد و گفت:مدیریت شهری در راستای باز زنده سازی خانه های مشاهیر و بزرگان و پاسداشت منزلت نویسندگان به عنوان پایه های فرهنگ و هنر، به مرمت و احیای منازل آنان برای استفاده جامعه و تبدیل شدن آن به نهاد فرهنگی عام المنفعه اقدام کرده است.
وی در بازدید پروژه مقبره الشهدای گمنام در خیابان آزادی، افزود: ترویج فرهنگ شهادت و ایثار به عنوان والاترین میراث انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس وظیفهای است که بر عهده همه دل سوزان فرهنگی است. بنابراین احداث آرامگاه شهیدان در فضای شهری مورد توجه قرار گرفت.
عبداللهی با اشاربه به تهاجم فرهنگی دشمنان داخلی و خارجی در جهت جدایی آینده سازان کشور از ارزشهای والای انقلاب اسلامی، گفت: نیازمند یادمان هایی هستیم که آرمانها و ارزشهای شهدا را برای نسل جدید یاد آوری کند.
بر اساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توسعه فضاتهای فرهنگی شهرداری تهران، عبدللهی در ادامه به پروژه های فرهنگی در دست افتتاح اشاره کرد و گفت: تئاتر حرفه ای خاوران ،مرکز نمایشهای آیینی صبا ، مسجد هفتاد و دو تن ، پروژه خانه سیمین و جلال ، مقبره الشهدای گمنام در خیابان آزادی و… از مهمترین طرح هایی هستند که در سال ۹۵ به بهره برداری می رسد.