اجتماعی و فرهنگی

دستاوردهای اجرای برنامه ماندگاری پزشکان در مناطق محروم اعلام شد

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین دکتر محمد آقاجانی گفت: این برنامه به منظور ارتقای کیفیت خدمات سلامت در مناطق کمتر توسعه یافته کشور با هدف افزایش دسترسی مردم به خدمات و مراقبت‌های سلامت در سطح دوم و سوم و جذب و ماندگاری پزشکان در این مناطق تدوین شده است.

 

دکتر آقاجانی افزود: با اجرای برنامه ماندگاری پزشکان، از طریق پرداخت‌های تشویقی در مناطق کمتر توسعه یافته، زمینه‌ تمام‌ وقتی پزشکان و در نهایت کاهش پرداخت از جیب مردم، فراهم می‌شود.

 

رییس دبیرخانه اجرای ستاد کشوری تحول نظام سلامت افزود: در راستای ارتقای عدالت در دسترسی و بهره‌مندی مردم مناطق محروم به خدمات سلامت، طی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بسته‌های تشویقی و حمایت‌های همه جانبه جهت جذب و ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر توسعه یافته کشور صورت گرفته است.

 

وی ادامه داد: ساماندهی مناسب نظام ارجاع در سطح تخصصی و فوق تخصصی مناطق کمتر توسعه یافته، حذف پرداخت‌های غیررسمی در این مناطق، اجرای صحیح نظام سطح‌بندی در بخش نیروی انسانی و خدمات سرپایی و بستری از دستاوردهای اجرای این برنامه در چهار ماه گذشته است.

 

به گفته آقاجانی، تمام پزشکان متخصص، فلوشیپ یا فوق‌تخصص و پزشکان عمومی شاغل در بیمارستان‌ها و اورژانس‌های پیش‌بیمارستانی که به صورت تمام‌ وقت جغرافیایی (اعم از تمام وقت هیات علمی و تمام وقت درمانی) در مناطق کمتر توسعه یافته کشور مشغول به خدمت می‌باشند، مشمول این طرح می‌شوند.

 

رییس دبیرخانه اجرای ستاد کشوری تحول نظام سلامت در پایان گفت: در چهار ماه اجرای برنامه تاکنون ۳۶۰۰ پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص در ۲۹۱ شهر محروم مشمول این برنامه قرار گرفته‌اند که انتظار می‌رود این رقم تا پایان سال به ۵۰۰۰ پزشک متخصص برسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا