اجتماعی و فرهنگی

اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده تا پایان سال

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین علی فاضلی اظهار کرد: اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده باید در کارگروه‌های مختلف، مراحل قانونی خود را سپری کند و پیشنهادات مربوطه در این زمینه به مجلس ارائه می‌شود.

 

وی با بیان اینکه اصلاح این قانون در مجلس در حال بررسی است و کمیسیون‌های خاصی تدوین شده که در این زمینه مشغول کار هستند، گفت: کارگروهی برای اصلاح این قانون تشکیل شده و در سازمان امور مالیاتی کشور کمیته‌هایی متشکل از اتاق اصناف، وزارت تجارت و دیگر مراکز مربوطه فعالیت می‌کنند و هر ۴۸ ساعت گزارشی از آن تهیه و اعلام می‌شود.

 

به گفته فاضلی نکته‌ مهم این است که تعامل خوبی برای اصلاح این قانون وجود دارد. البته ایراداتی در آن وجود داشت که در این زمینه اقدامات لازم انجام شد.

 

 

نحوه اخذ مالیات بر ارزش افزوده ضربه شدیدی به تولید وارد می‌کرد

 

 

رییس اتاق اصناف کشور با تاکید بر اینکه نتایج ‌باید به گونه‌ای باشد که در نهایت به نفع جامعه، دولت و مردم باشد، گفت: کسبه از این نوع مالیات ناراضی بودند چون ضربه شدیدی به تولید وارد می‌کرد و ما بارها تاکید کردیم که مالیات بر ارزش افزوده یک قانون است اما بسترهای اجرایی آن برای حوزه‌های مختلف اصناف اصلا فراهم نیست.

 

وی یادآور شد: در حال حاضر این مالیات از تولیدکننده، تبدیل کننده، فروشنده و واردکننده اخذ می‌شود و این درحالی است که این مالیات فقط مالیات بر مصرف است و همه این اقدامات در نهایت به نفع مصرف‌کننده است.

 

به گزارش ایسنا، چندی پیش نیز علیرضا طاری‌بخش، معاون سازمان امور مالیاتی توضیحاتی درباره مالیات بر ارزش افزوده ارائه و تصریح کرد که دلالان و قاچاقچیان از اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده ضرر می‌کنند.

 

به گفته وی قانون مالیات بر ارزش افزوده، به عنوان آمره کشور از ابتدای مهر ۱۳۸۷ با هدف اصلاح نظام مالیاتی در راستای طرح تحول اقتصادی کشور به منظور ساماندهی نظام مبادلات اقتصادی، ترویج صدور صورتحساب خرید و فروش بین فعالان اقتصادی، رصد گردش کالا و خدمات از مبدا تا مقصد، شناسایی فعالان پنهان در نظام مبادلات اقتصادی، کاهش فشار مالیاتی بر فعالیت های مولد، اخذ مالیات واقعی از صاحبان درآمد و … تصویب و اجرایی شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا