اجتماعی و فرهنگی

جنتی در نمایش شمس پرنده چه گفت؟

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه ۱۷ شهریور با حضور در ایوان عطار مجموعه کاخ سعدآباد به تماشای «نمایش شمس پرنده» نشست 

جنتی در پایان نمایش، روی صحنه رفت و ضمن قدردانی از پری صابری، کارگردان نمایش شمس پرنده و سایر هنرمندان این نمایش به تماشاگران گفت: پری صابری از هنرمندان کم نظیر در حوزه نمایش و از شخصیت‌های افتخار آفرین برای ملت ایران است.

 

وی ادامه داد: آثار خانم صابری از ویژگی‌های متفاوتی برخوردار است که انتخاب سوژه‌های ناب و به تصویر کشیدن شخصیت ها و مفاخر کشور در دوران‌های متفاوت از جمله آنهاست.

جنتی با اشاره به اجرای موفق نمایش «باغ دلگشا» در تالار وحدت افزود:  شمس پرنده هم مانند ده ها اثر دیگر که خانم صابری نوشته و کارگردانی کرده‌اند از نمایشنامه‌ای بسیار قوی برخوردار است که با همراهی بازیگران، خوانندگان و نوازندگانی توانمند، به خلق اثری بدیع انجامیده که برای مخاطب لذت بخش است. نمایش شمس پرنده، شناختی از مولانا و شمس تبریزی که با یک ماه تحقیق و مطالعه در مثنوی معنوی و دیوان شمس تبریزی حاصل خواهد شد را طی دو ساعت در اختیار مخاطب قرار می‌دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: از خدا می‌خواهم عمری طولانی به خانم صابری عطا فرماید تا ایشان بتوانند ده‌ها اثر دیگر از جمله نمایشنامه کورش را که همیشه آرزوی اجرایش را داشته‌اند خلق کنند چرا که نمایش کورش، قطعاً جزو ماندگارترین آثار هنری کشور خواهد بود.

جنتی در پایان ابراز امیدواری کرد هنرمندان جوان به پیشکسوتانی چون پری صابری اقتدا کرده و آنها را الگو قرار دهند و تاکید کرد: آنچه اهمیت دارد، نمایشنامه‌های فاخری است که می‌توانند ارزش‌ها و افتخارات ملت ایران را به تصویر کشیده و برای نسل های آینده پندآموز واقع شوند.

پری صابری، در پایان صحبت‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشکر از حضور وی و حمایت مردم یادآور شد: به فرهنگ ایران عشق می ورزم و همواره حس می‌کنم دینی نسبت به مردم ایران دارم ‌و تا روزی که بتوانم خواهم کوشید پدیده‌های بی‌نظیر ایران را به مردم ایران و خارج از ایران معرفی کنم.

به گزارش خبرگزاری تسینم، نمایش «شمس پرنده»، که پس از بارها اجرا طی سال‌های گذشته، تابستان سال جاری، در ایوان عطار مجموعه سعدآباد به روی صحنه رفت روایتی است از ملاقات مولانا جلال الدین محمد با شمس تبریزی که سرآغازی است برای تولد دو اثر ماندگار در ابیات جهان: «مثنوی معنوی» و «دیوان شمس».

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا