خبر یارانه ای برای کارگران
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین علی ربیعی در بهرهبرداری از سامانه اداره کل اتباع تأمین اجتماعی که در کشورهای کویت، امارات، عمان و چین مورد بهرهبرداری قرار گرفت، اظهار داشت: نوعی همکاری میان وزارتخانهها صورت گرفته که بهرهبرداری از سامانه اتباع تأمین اجتماعی انجام شود و از سال آینده جمعیت قابل توجهی مشمول این طرح خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: آنچه مهم است رویکرد دولت و رویکرد حاکمیت و نظام در خصوص استفاده شهروندان خارج از کشور از خدمات بیمهای است که براین اساس هر فرد ایرانی در هر کجای دنیا بتواند خدمات لازم را دریافت کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: افرادی که در خارج از کشور تحت پوشش بیمه قرار میگیرند از تمام ظرفیتهای بیمهای میتوانند استفاده کنند.
ربیعی گفت: مسئله مهاجرت نیروی کار در دستور کار قرار گرفته است تا اینکه مهاجرین نیز زندگی عادلانهای داشته باشند.
وی افزود: ۳۰۰ میلیون نفر مهاجر نیروی کار در دنیا داریم که به عنوان پنجمین کشور پرجمعیت و کشور مجازی مطرح میشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در قالب مهاجرین نیروی کار ۶۰۰ میلیارد دلار جابهجایی منابع انجام میشود که این عدد در سال ۲۰۱۶ برآورد شده است ولی سهم ایران از این رقم اندک است که باید به سمت بالا بردن سهممان پیش برویم.
ربیعی بیان داشت: با توجه به سنتشکنی مهاجرت؛ جمعیت تحصیلکرده کشورها را مهاجرین تشکیل میدهند که باید جلوی فرار مغزها را به سایر کشورها گرفت.
وی افزود: بالا رفتن صادرات و افزایش تولید موجب افزایش مهاجرت میشود و باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد که مهاجرت نیروی کار همراه با صادرات باشد و درآمدزایی داشته باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: با اجرای سامانه بیمه اتباع ایمنسازی آینده ایرانیان تضمین میشود.
ربیعی افزود: براساس بررسیهای صورت گرفته در حال حاضر ۲ میلیون شغل ایرانی توسط اتباع خارجی در کشور اشغال شده است.
وی گفت: ایرانیانی که دارای کارنامه شغلی هستند و در حاشیه خلیج فارس کار میکنند یارانه آنها حذف نمیشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: براساس آمار عنوان شده ۱۵ هزار نیروی کار خارجی با تشکیل سامانه بیمه اتباع توسط تأمین اجتماعی تحت پوشش بیمه قرار گرفتهاند که تا سال آینده قطعاً افزایش خواهد یافت.
ربیعی افزود: در حال حاضر ۳۰۰ هزار نیروی کار ایرانی در حاشیه خلیج فارس داریم که ۲۰۰ هزار نفر آنها در امارات متحده عربی، ۲۰ هزار نفر در قطر و ۲۰ هزار نفر دیگر نیز در کشور کویت زندگی میکنند.