مدیرعامل بویینگ خیال ایرانی ها را راحت کرد/منتظر هواپیماهای جدید نباشید
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین ایران که به دلیل سالها تحریم قادر به خرید هواپیماهای مسافربری جدید یا خرید قطعات از شرکتهای تولیدکننده نبوده است، به دنبال مدرنیزه کردن ناوگان هواپیمایی فرسوده خود است و توافق با بوئینگ در همین راستا بوده است. بازگشت ایران به بازار بین المللی برای خرید هواپیماهای مسافربری جدید، یکی از بزرگترین فرصتهای تجاری است که با امضای توافق هسته ای و برداشته شدن تحریمها گشوده شده است.
دنیس مویلنبرگ، مدیر عامل بوئینگ در حاشیه کنفرانسی درباره فناوریهای آینده در شیکاگو، به خبرنگاران اظهار کرد: بوئینگ تحت این توافق امسال هیچ هواپیمایی تحویل نخواهد داد و تحویل هواپیما در فاصله زمانی یکساله، دو ساله و سه ساله انجام خواهد شد.
مویلنبرگ اظهار کرد: بوئینگ در مراحل نهایی کار روی ساختار قرارداد با مشتریانش در ایران بوده و همزمان سرگرم کار روی پروسه دریافت مجوز از دولت آمریکاست.