استان

تاکید رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای عالی استانها بر توجه به بخش کشاورزی

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین نرگس کمالی نماینده استان مازندران در شورای عالی استانها در سی و سومین اجلاس شورای عالی استانها که با حضور وزیر جهاد کشاورزی در ساختمان مجلس قدیم شورای اسلامی برگزار شد، اظهارداشت: در جهان امروز یکی از مهم ترین و اساسی ترین بخش های اقتصادی در هر کشور مسئله امنیت غذایی و به تبع آن توجه به بخش کشاورزی است.

 

وی با بیان اینکه در کشورما بدون شک یکی از مهم ترین شاخص های تحقق اقتصاد مقاومتی درتمامی ابعاد توجه به بخش کشاورزی است، گفت: اولین گام در این زمینه شناخت عوامل آسیب زا و بازدارنده توسعه بخش کشاورزی است.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای عالی استانها ادامه داد: خرد و پراکنده بودن اراضی زراعی یکی از محدودیت ها و موانع اصلی درتوسعه بخش کشاروزی است. متاسفانه برای توقف آن تاکنون راه حلی پیدا نشده؛ اما پیشنهاد می شود دولت حمایت خود را از کشاورزان با ارائه تسهیلات کم بهره و یارانه ای که تا سال ۹۰ صورت می گرفته اما در حال حاضر بسیار کم رنگ است را پیگیری بیشتر و بهتری انجام دهد که این مهم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی می تواند راه گشا باشد.

 

کمالی در ادامه خاطر نشان کرد: در حوزه منابع ملی متاسفانه هر پروژه ای که از سوی شهرداری برای رفاه و عمران شهر قابل اجراست و فضاهایی که قابل واگذاری است منابع طبیعی مقاومت می کند و تعاملی با شهرداری ها ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا