شورای شهر

گزارش مشروح جلسه دویست و هفدهم شورای اسلامی شهر تهران

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مهدی چمران در آغاز دویست و هفدهمین جلسه شورا با اشاره به تعطیلی مدارس به واسطه آلودگی هوا گفت : آلودگی هوا مرگ تدریجی است که بر سر مردم تهران سایه افکنده و این آلودگی همه را در بر می گیرد و کسی را جا نمی گذارد . 


وی ادامه داد : امروز و فردا مدارس با تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا تعطیلی اعلام شده اما باید متذکر شویم که با تعطیلی مدارس ره به جایی نمی بریم . 
چمران افزود: آلودگی هوا توسط همه ی ساکنان شهر استنشاق می شود ، آلودگی که بر نسل های آینده ما نیز تاثیر گذار خواهد بود همچنانکه بر میزان هوش و جسم آنان تاثیر خود را خواهد داشت. 

وی بیان داشت : در حالی که با شیوع یک بیماری و مرگ چندین نفر اذهان متوجه آن می شوند باید گفت آلودگی هوا مرگ ناپیدایی است که متاسفانه از آن غافل ماندیم و فکر می کنیم خبری نیست حال آنکه خبری هست ، مرگ تدریجی بر مردم تهران مستولی شده است. 

رییس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد : ما به جای پرداختن به راهکار های اساسی به راه حل هایی می پردازیم که تا به این جا چندان کارایی نداشته نظیر تعویض بنزین در حالی که چاره اصلی ریشه کن شدن آلودگی هوا در ۱۸ راه کار عملیاتی بیان شده که اولین و مهمترین آن توسعه حمل و نقل عمومی است. 

چمران اظهار داشت : ذرات با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون تا اعماق ریه افراد رسوخ می کند و باید هر چه سریعتر برای کاهش آلودگی هوا فکری کنیم. 
رییس شورای اسلامی شهر تهران همچنین به تعطیلی یک هفته ای معادن شن و ماسه با تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا اشاره کرد و گفت : بعد از پیگیری های فراوان اعضای شورا از جمله آقای حافظی و حقانی و نیز دوستداران و فعالان محیط زیست و هشدار های فراوان، اعضای کمیته اضطرار به این جمع بندی رسیدند که این معادن تنها یک هفته تعطیل شود، فکر می کنید با تعطیلی یک هفته ای این معادن هنر کردید!

وی افزود: اجازه نامه این معادن سال ها است که پایان پذیرفته و حتی کمیسیون ماده ۲۰ در باره آن رای صادر کرده اما واقعا علاج کار تعطیلی یک هفته ای این معادن بوده است ؟! معادنی که طبیعت و ژئودزی زمین را تغییر دادند ، هر روز میلیون ها تن گرد و غبار را به ریه مردم شهر تزریق می کنند و آسیب های فراوان به مردنم و محیط زیست وارد می کنند آیا تنها یک هفته باید تعطیل شوند. 

چمران تاکید کرد: امیدوارم این سخن ما به گوش مسئولان برسد و من درخواستم از آقایان حافظی و حقانی و دیگر ذاعضای شورا این است که خسته نشوند و دست از تلاش برندارند تا این معادن به کل تعطیل شوند.

حافظی: بیش از این به حیثیت دولت آسیب وارد نکنید 

 رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در واکنش به تشدید آلودگی هوا، گفت: بیش از این به حیثیت دولت آسیب وارد نکنید.

رحمت اله حافظی در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به اینکه شاخص کیفیت هوای امروز تهران در شش ایستگاه بالاتر از عدد ۱۵۰ است، اظهار کرد: سلامت مردم را باید جدی گرفت و نباید با آن بازی کرد. اقدامات موثری در این زمینه صورت نمی گیرد و با این رویه نباید انتظار داشت که آلودگی هوا کاهش یابد.


وی با بیان اینکه برای تعطیلی معادن شن و ماسه در منطقه ۱۸ مکاتبه ای با فرماندار تهران صورت گرفته است، گفت: انتظار داریم فرمانداری با اقدامی قاطع با تعطیلی دایم معادن شن و ماسه جنوب تهران اجازه ندهد بیش از این به حیثیت دولت آسیب وارد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران همچنین تصریح کرد: با توجه به وضعیت کنونی چند سوال مهم مطرح می شود، نخست اینکه چرا طرح LEZ با هدف ممنوعیت تردد خودروهای فرسوده اجرایی نمی شود.

حافظی با بیان اینکه بر اساس مصوبه هیات وزیران در ۱۰ اردیبهشت سال ۹۲، باید خودروهای دیزلی به فیلتر دوده مجهز شوند، تصریح کرد: حدود ۱۰ هزار سرویس توسط کامیون های حمل بار هر شب در سطح شهر تهران ارائه می شود که این خودروها بر خلاف مصوبه دولت، فاقد فیلتر دوده هستند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه مصوبه مذکورخودروسازان را مکلف کرده که از ابتدای سال ۹۴ برای خودروهای جدید نیز فیلتر دوده نصب کنند، تاکید کرد: خودروسازان با توسل به ابزار استمهال این مصوبه را اجرایی نمی کنند.

حافظی به سیاست گذاری دولت در کمک به خودروسازان اشاره کرد و گفت: دولت هزار میلیارد تومان برای تخلیه انبارهای خودروسازان وام داده است اما هیچ نقطه اتصالی میان ورود این تعداد خودرو به سطح شهرها و حذف خودروهای فرسوده برقرار نشده است. از سویی ۱۷ هزار تاکسی فرسوده در شهر تهران تردد دارند که به علت اختلاف مالی میان ایران خودرو و ستاد سوخت، اهتمام جدی برای خروج و جایگزینی این خودروها وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هر موتورسیکلت ۱۲۵ سی سی کاربراتوری حداقل ۵ برابر یک خودرو آلودگی ایجاد می کند، افزود: موتور این موتورسیکلت ها از کشور چین وارد می شود و وزارت صنایع و سازمان محیط زیست نیز هم مجوز آن را می دهند . سوال اینجاست چرا شماره گذاری این موتورسیکلت ها متوقف نمی شود و چرا حداقل نسبت به تبدیل این موتورسیکلت ها به انژکتوری اقدامی صورت نمی گیرد.

وی در این جلسه در بررسی لایحه "ضوابط نصب سایت آنتن و دکل در شهر تهران"، نیز گفت: اپراتورها به فکر منافع خودشان هستند و نباید به دلیل منفعت آنها شهر تهران به دکلستان تبدیل شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه سازمان تنظیم مقرارات رادیویی پیش نویسی در این باره تهیه کرده است، افزود: اعضای متخصص شورای شهر تهران درباره این پیش نویس نظرات خود را اعلام کرده اند و این ضوابط قابل استناد و ابلاغ است از این رو ضوابط اعلام شده در نصب سایت، دکل و آنتن فنی و کارشناسی شده است و نباید از دیدگاه بنگاه های اقتصادی نسبت به آن نظر داد.

چمران: آقای طلایی دوست و بردار عزیز ما است/ شورا همچنان بر مدار هم دلی و وحدت به کار خود ادامه خواهد داد/ جریان استعفاء تنها از یک سوء تفاهم ناشی شد 

 

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت : شورای اسلامی شهر تهران همچنان بر مدار همدلی و وحدت همه اعضا می چرخد و به کار خود ادامه می دهد.

 مهدی چمران در دویست و هفدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: موضوعی که در هفته گذشته پیرامون استعفای آقای طلایی به وجود آمد یک موضوع داخلی بود که حتی در صحن علنی نیز مطرح نشد و تنها از یک سوء تفاهم ناشی شد. 


وی ادامه داد : ما در صحن شورا رای گرفتیم که متن آن مصوبه موجود است که هر ۱۵ روز یکبار گزارش دبیران شورایاری مناطق در شورای اسلامی شهر تهران قرائت شود و سه شنبه گذشته این امر حتی در دستور جلسه نیز گذاشته نشده بود. 

چمران افزود: آقای طلایی دوست ، برادر و عزیز ما است و آن روز از این موضوع اطلاع نداشتند و همین امر هم موجب سوءتفاهم شده بود. 

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آقای طلایی با قدرت به کار خود در شورا ادامه می دهند و شورا همچنان بر مدار هم دلی و وحدت به کار خود ادامه خواهد داد. 

چمران در ادامه جلسه به ذکر وقایع تاریخی ایام هفته نیز پرداخت و گفت : امروز ۲۹ آذر سالروز شهادت امام حسن عسگری پدر حضرت ولی عصر (عج) می باشد و فردا آغاز امام حضرت ولی عصر(عج). متاسفانه صبح امروز خبری منتشر شد مبنی بر حمله خمپاره ای به مرقد مطهر ایشان که موجب تاسف و تالم مسلمین خواهد شد. 

رییس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد : در طول تاریخ حرم ائمه اطهار فراوان مورد حمله و هتک حرمت قرار گرفته اما آنچه واضح و مبرهن است این می باشد که این حملات بیشتر سبب عمیق تر شدن محبت اهل بیت در بین مسلمین و تعمیق و گسترش این تفکر در بین آنان شده است. 

چمران تصریح کرد: وهابیون نمی خواهند باور کنند که محبت اهل بیت از بین رفتنی نیست ولی سرانجام روزی به این باور خواهند رسید. 

وی در ادامه افزود: امروز همچنین سالروز انتقال پیکر پاک شهید تندگویان بعد از ۱۱ سال به کشور می باشد که یاد و خاطر این شهید بزرگوار را گرامی می داریم. 

چمران خاط نشان کرد : فردا نیز سالگرد هلاکت عمر بن سعد به دست مختار سقفی می باشد و این حقیقت را یاد اوری می کند که همواره منتقمی برای عقوبت ظالمان وجود خواهد داشت و امروز هم مختار های هستند تا عمر بن سعد های زمانه را به هلاکت برسانند. 

وی همچنین گفت: خبری نیز منتشر شده مبنی بر شهادت سمع قنطار از فرماندهان حزب الله لبنان که امیدواریم این خبر صحت نداشته باشد و روزی پیروزی نهایی مسلمین در برابر صهیونیست ها محقق شود.

آباد: فاجعه سردشت در حال رخ دادن است این بار با سموم شیمیایی / حمایت از محصولات ارگانیک تنها از سوی شهرداری تهران انجام می شود 

رییس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید بر لزوم استفاده بیشتر از محصولات ارگانیک تاکید شود گفت: سموم شیمیایی موجود در مواد غذایی موجب شده تا فاجعه ی بمباران شیمیایی سردشت به نوعی دیگر در حال تکرار باشد.

معصومه آباد در دویست و هفدهمین جلسه شورا گفت : امروز همه جا صحبت از آلودگی هوا می شود که شرایط نابسمانی را برای همه شهروندان ایجاد کرده است اما این فقط آلودگی هوا نیست که مشکلات برای شهروندان به بار آورده است بلکه سموم شیمیایی مورد استفاده در مواد غذایی نیز به سان همان مرگ خاموش عمل می کند. 

 
آباد در ادامه افزود: اگر بررسی که روی آلودگی های محصولات کشاورزی توسط آزمایشگاه های دانشگاه های کشور صورت گرفته است مورد نقد قرار گیرد متوجه می شویم فاجعه بمباران شیمیایی سردشت این بار توسط خودمان و با محصولات غذایی در حال تکرار است. 

آباد ادامه داد : در این فضا تنها شهرداری تهران است که ۶ سال متمادی با برپا کردن نمایشگاه محصولات ارگانیک یک تنه بار حمایت از این محصولات را بر دوش می کشد. نمایشگاهی که برپایی آن در راستای اجرای مصوبه شورا نیز می باشد.

رییس کمیته ایمنی شورا تصریح کرد: در بازدیدی که روز گذشته از این نمایشگاه داشتم فراوان این سخن به گوش می رسید که هیچ حمایتی از تولید این محصولات نمی شود. 

آباد اظهار داشت : بنا به گزارش وزارت بهداشت ۷۸ درصد مردم از تغذیه ناسالم رنج می برند و ۳۰ درصد مرگ و میر ها هم مربوط به تغذیه ناسالم است ایا در این شرایط نباید از تولید محصولات سالم و ارگانیک حمایت شود. 

وی خاطر نشان کرد : متاسفانه توصیه سازمان میادین شهرداری تهران به وزارت بهدشات مبنی بر پایش محصولات غذایی وارده به تهران نیز جدی گرفته نمی شود. 
آباد گفت : وزرای بهداشت و جهاد کشاورزی باید در این زمینه پاسخگو باشند. 
در ادامه مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت : متاسفانه حمایتی از تولید محصولات ارگانیک نمی شود و مردم هم به دلیل ارزانی محصولات غذایی غیر ارگانیک بیشتر به سمت آنها روی می آروند در حالی که نمی دانند اگر مواد غیر ارگانیک خوش آب و رنگ تر و حجیم تر و درشت تر می باشند اما سمی هم هستند. 

چمران: تعیین وضعیت دیون به پیمانکاران باید از اولویت های شهرداری باشد/ دبیر: شهرداری تهران تعهداتش را بر اساس میزان نقدینگی برآورد کند/ اقبال شاکری: بن شهروند به جای طلب پیمان کاران بدهید 

  

اعضای شورای اسلامی شهر تهران ضمن استماع و تصویب گزارش عملکرد درآمد و هزینه شهردایر تهران در شش ماهه اول سال جاری بر پرداخت دیون طلبکاران از شهرداری تهران تاکید کردند.

علی رضا دبیر- رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه اولین بار است گزارش شش ماهه عملکرد مالی شهرداری تهران در شورای شهر به تصویب می رسد؛ درباره این گزارش توضیح داد: این گزارش بر اساس یکی از تبصره های بودجه که شهرداری تهران را ملزم کرده بود عملکرد درآمدی و هزینه ای را در نیمه هر سال به شورا ارائه دهد تهیه شده است. نکته قابل توجه در ردیف های درآمدی مصوب ردیف مربوط به کمک های اعطایی دولت است که عدد صفر را نشان می دهد. یعنی دولت در شش ماهه اول امسال هیچ کمکی به شهرداری نکرده است. 



علیرضا دبیر با اشاره به وصول درآمد شش ماهه اول امسال توضیح داد: عملکرد نقد و غیر نقد شش ماهه اول امسال نسبت به بودجه مصوب ۴۵ و شش دهم درصد بوده است؛ و در صورت تعمیم درآمد شش ماهه اول سال ۹۳ به کل وصولی در سال مذکور پیش بینی می شود معادل ۱۵۸ هزار میلیارد ریال باشد که در مقایسه با اعتبارات مصوب که ۱۷۲ هزار میلیارد ریال می باشد معادل ۱۴ هزار میلیارد ریال کسری درآمد نسبت به بودجه مصوب خواهد داشت.



رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران افزود: درآمد شش ماه اول در کلیه بخش های درآمدی کمتر از ۵۰ درصد پیش بینی در بودجه تحقق یافته است. این در حالی است که در ردیف درآمدی تغییر کاربری ها رشدی ۷۸ و شش دهم درصد را شاهد هستیم. نکته این جا است که شهرداری در گزارشی که به شورا ارائه کرده دلایل این افزایش درآمدی را در متراژ تغییر کاربری ها عنوان نکرده است.



وی اضافه کرد: من از کمیسیون معماری و شهرسازی می خواهم میزان تغییر کاربریها را مشخص کند. درست است که ۷۸ درصد افزایش درآمدی داشتیم ولی متراژ واقعی حاصل از این تغییر کاربری ها باید مشخص شود.



به گفته علیرضا دبیر درآمد ناشی از عوارض اختصاصی ۳۶ و هشت دهم درصد وصول شده و درآمد ناشی از بهای خدمات و درآمدهای موسسات انتفاعی شهرداری تهران ۲۶ و هشت دهم درصد حاصل شده است. 



وی تاکید کرد: با محاسبه نسبت درآمدهای تحقق یافته شش ماهه دوم سال ۹۳ به شش ماهه اول همان سال و تعمیم همین نسبت درامدی دو نیمه سال ۹۳ به سال ۹۴ می توان سهم درآمدهای شش ماهه دوم و نیز برآورد کل درآمدهای سال ۹۴ را تعیین کرد. این ارقام برای درامدهای پنج گانه عناوین اصلی با همین روش محاسبه و معادل ۱۴۰.۷ هزار میلیارد ریال برآورد می شود. 



به گفته دبیر با احتساب مبالغ قابل وصول «سایر منابع تامین اعتبار» از جمله وام دریافتی از بانک ها؛ کل منابع مالی سال ۹۴ حدود ۱۵۸.۴ هزار میلیارد ریال خواهد شد که در مقایسه با اعتبارات مصوب سال ۹۴ رقمی معادل ۱۴ هزار میلیارد ریال کسری منابع نسبت به مصارف را نشان می دهد. 



رییس کمیسیون برنامه و بودجه اضافه کرد: کسری مذکور ناشی از اعتبارات منظور شده در ردیف های جداول بودجه وهزینه های برخی از اختیارات حاصله بر اساس تبصره های بودجه به آن اضافه خواهد شد. ضمنا با توجه به تفاوت درآمد و هزینه قطعی سال ۹۳ رقمی معادل ۸ هزار میلیارد ریال هزینه های پرداخت نشده سال ۹۳ نیز به کمبودهای آن اضافه می شود و این رقم به غیر از سررسید وام ها است. 



وی خاطر نشان کرد: شهرداری تهران افزایش بودجه سال ۹۵ را باید در سیاست های بودجه ای سال آینده مشخص کند و این در شرایطی است که دولت در تنظیم بودجه سال ۹۵ رشد ۱۰ تا ۱۳ درصدی را پیش بینی کرده و این رشد مربوط به دستمزد و حقوق کارکنان می شود. 



دبیر گفت: طبق برنامه ۵ ساله بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران با درنظر گرفتن ۱۰ درصد افزایش رقمی حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان خواهد بود این در حالی است که روند کاهشی درامدهای شهرداری تهران در سال ۹۴ نسبت به درآمدهای تحقق یافته سال ۹۳ شهرداری تهران باید برای لایحه بودجه سال ۹۵ دفاعیه قوی به شورا ارائه دهد.



رییس کمیسیون برنامه و بودجه پیش بینی کرد: اقلام درآمدی بودجه سال ۹۴ نسبت به بودجه مصوب نیز کاهش خواهد داشت (حدود ۹۳ درصد پیش بینی تحقق درآمدها و ۹۲ درصد تحقق درآمدها و منابع نسبت به ارقام مصوب) که با توجه به سیستم حسابداری تعهدی در شهرداری تهران چنانچه نسبت به صرفه جویی در هزینه ها و کاهش هزینه های شهرداری اقدامی به عمل نیاید؛ در عمل منجر به افزایش تعهدات و دیون شهرداری در سال ۹۴ و افزایش کل دیون شهرداری خواهد شد که نتیجه حتمی آن افزایش فشار بر بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران خواهد بود.



دبیر یادآور شد: بر اساس تبصره ۳ بودجه شهرداری تهران باید تعهداتش را بر اساس میزان نقدینگی براورد کند و انتظار داریم شهرداری این موضوع را جدی بگیرد و در مناطق و معاونت ها تعهد جدید ایجاد نکند.



وی اضافه کرد: در بخش منابع تامین اعتبار نیز در مورد اقلام منظور شده در عنوان «وام های دریافتی» در شش ماهه اول سال اقدامی صورت نگرفته است و ارقام وصولی مربوط به «فروش اموال شهرداری» نیز نسبت به ارقام مصوب ناچیز بوده است (حدود ۱۰ درصد) که با فرض تحقق اقلام پیش بینی شده برای دریافت وام و نیز فروش دارایی ها و میزان ارقام مصوب کسر بودجه شهرداری تهران نسبت به بودجه مصوب به میزان ۱۱ و نیم درصد خواهد شد.



رییس کمیسیون برنامه و بودجه در مقایسه اقلام درآمدی بودجه سال ۹۴ با اقلام تحقق یافته در سال ۹۳ اظهار داشت: میزان وصولی درآمدها و منابع شهرداری تهران در پایان اسفندماه سال ۹۳ به تفکیک درآمدها مبلغ ۱۳۵.۹۸۰ میلیارد ریال و منابع ۲۶.۰۰۸ میلیارد ریال و جمعا به مبلغ ۱۶۲ هزار میلیارد ریال بوده است.میزان وصولی درآمدها در شش ماهه اول سال ۹۳ به میزان ۸۰.۲۸۰ میلیارد ریال و در شش ماهه دوم به میزان ۸۱.۷۰۸ میلیارد ریال بوده است. چنانچه این نسبت ها به سال ۹۴ تعمیم داده شوند با توجه به وصولی شش ماهه اول سال ۹۴ به میزان ۷۸.۵۹۲ میلیارد ریال؛ کل درآمد سال ۹۴ را می توان به ۱۵۸.۴۵۲ میلیارد ریال برآورد کرد (با فرض دریافت وام بانکی به میزان پیش بینی شده در بودجه) با این برآورد کل درآمدها و منابع وصولی شهرداری تهران در سال ۹۴ به ۹۴ درصد کل وصولی سال ۹۳ بالغ خواهد شد که در نتیجه و با توجه به بودجه مصوب به مبلغ ۱۷۲.۱۹۰ میلیارد ریال به فرض عدم صرفه جویی در هزینه ها شهرداری تهران با کسر بودجه مواجه خواهد شد.



وی در پایان گفت: شهرداری تهران مکلف است به استناد ماده ۷۱ قانون شهرداری ها صورت جامع درآمد و هزینه شهرداری را که به تصویب انجمن شهر رسیده برای اطلاع عموم منتشر و سه نسخه از آن را به وزارت کشور ارسال نماید.



دنیامالی:اگر درآمدها محقق شده چرا دیون عقب مانده پرداخت نمی شود

احمد دنیامالی نیز تصریح کرد: بیش از ۶۰ درصد درآمدها در دو ماه پایانی سال تحقق پیدا می کند. ضمن اینکه شهرداری تهران مجوز کسب دو هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت را داشته است که شنیده ها حاکی از انجام شدن کارهای اولیه فروش هزار میلیارد تومان از اوراق مشارکت است. 



رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل به تامین بخشی از درآمدهای پایدار شهری از جمله حقوق و عوارض نوسازی و پسماند اشاره کرد و افزود: اگرچه ارقام مندرج در برگه های عوارض به صورت تکی کوچک است ولی این برگه های عوارض به وفور دست مردم است و تدبیری لازم است تا مردم برای پرداخت آن ترغیب شوند. چرا که جزو ردیف های پایدار درآمدی شهرداری است.



وی در ادامه اظهار داشت: نکته ای که در این گزارش به آن اشاره نشده مشخص نبودن تکلیف درآمدهای نقد و غیر نقد شهرداری تهران در شش ماهه اول سال جاری است. 



دنیامالی یادآور شد: با توجه به اینکه ۴۵ درصد درآمد شهرداری در نیمه اول سال محقق شده اما شکایت های بسیاری از پیمانکاران مبنی بر عدم دریافت طلب هایشان شنیده می شود. اگر درآمدها محقق شده چرا دیون عقب مانده پرداخت نمی شود؟



وی در بخش دیگری از اظهاراتش به مدیریت دریافت و پرداخت وام های شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: دریافت وام جزئی از درآمد محسوب نمی شود و ما باید به وام به عنوان هزینه نگاه کنیم. شهرداری نتوانسته سیستم دیون وام به بانک ها را به موقع پرداخت کند. 



اقبال شاکری: بن شهروند به جای طلب پیمان کاران بدهید

در ادامه اقبال شاکری با اشاره به افزایش درآمدی ردیف تغییر کاربری ها اظهار داشت: درست است که تغییرات کاربری در متراژ افزایش نیافته ولی به طور یقیین بارگذاری های اداری و تجاری در شهر تغییر کرده است. میزان تغییر این بارگذاری ها باید مشخص شود که در این عملکرد شش ماهه شهرداری به آن اشاره ای نکرده است.



وی تاکید کرد: اگر طبق پیش بینی های به عمل آمده شهرداری تهران برای سال ۹۴ با کسری بودجه مواجه شود تقاضا داریم هیچ پروژه جدیدی شروع نشود.



اقبال شاکری نیز پیشنهاد کرد: اگر شهرداری توان پرداخت مطالبات پیمانکاران را ندارد حداقل بن شهروند به پیمانکاران پرداخت کند که آنان بتوانند امورات روزمره خود را بگذارند.





علیرضا دبیر ضمن تایید سخنان دنیامالی اظهار داشت: طبق سیاست های بودجه در دوره چهارم شورا بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران بر اساس ۳۵ درصد و ۶۵ درصد بودجه نقد و غیر نقد بوده است. متاسفانه در این گزارش شهرداری تهران اطلاعات و آمار دقیقی از میزان نقد و یا غیر نقد بودن درآمد حاصله ارائه نکرده است.



دنیامالی در ادامه اظهار داشت: یکی از مشکلات پیمانکاران طلبکار با ان دست و پنجه نرم می کنند عدم فروش املاکی است که در قبال طلب هایشان از شهرداری گرفته اند. از طرف دیگر بخشی از طلب آنها در غالب بودجه غیرنقدی پرداخت شده که برای تبدیل آن به پول نقد مجبور هستند کمتر از ۲۰ درصد قیمت روز آن را نقد کنند. 



چمران: تعیین وضعیت طلب های پیمانکاران از اولویت های شهرداری تهران باشد

مهدی چمران نیز در جمع بندی اظهارات اعضا ضمن تاکید بر ضرورت مشخص شدن نسبت نقد به غیر نقد عملکرد شهرداری در شش ماهه اول سال ۹۴ اظهار داشت: شهرداری تهران به هیچ وجه پروژه های جدید را نباید آغاز کند و همه سعی شهرداری تهران باید بر این باشد که طلب پیمانکاران خود را پرداخت کند.



رییس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: با توجه به اینکه سال گذشته درآمد شهرداری تهران بیش از صد در صد محقق شده و در سال جاری هم پیش بینی می شود حدود ۹۰ درصد این درآمد محقق شود چرا طلب پیمانکاران پرداخت نشده است. بنابراین یکی از اولویت های شهرداری تهران تعیین وضعیت طلب های پیمانکاران است.



وی افزود: در دریافت عوارض شهری از شهروندان طی سنوات گذشته از راهکارهای تشویقی تاثیرگذاری استفاده می شد چرا این روش ها دیگر دنبال نمی شود؟



بابک دلفانی مدیرکل مالی و اموال شهرداری تهران در دفاع از گزارش عملکرد مالی شهرداری در نیمه اول سال ۹۴ اظهار داشت: سهم نقد و غیر نقدی ۶۵ و ۳۵ درصدی بودجه کاملا رعایت شده است. همچنین در اولویت های این برنامه عدم شروع پروژه های جدید تاکید شده و پروژه هایی که زیر ۵۰ درصد پیشرفت داشته اند نیز متوقف شده اند. 



وی درباره کاهش تعهدات شهرداری در موضوع وام و دیون طلبکاران نیز اظهار داشت: تا کنون هزار و دویست میلیارد تومان بازپرداخت وام انجام شده و امیدواریم تا پایان سال حدود سه هزار میلیارد تومان از تعهدات بانکی را بازپرداخت کنیم.



وی درباره دو هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت نیز اظهار داشت: کارسازی هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت صورت گرفته و برای هزار میلیارد تومان تحت عنوان سکوک در سال جاری نمی توانیم کار سازی انجام دهیم.



دلفانی درباره دیون پیمانکاران توضیح داد: کمیته پرداخت دیون به صورت مرتب پایش و پرداخت دیون را در دستور کار قرار می دهد و از ابتدای امسال تا کنون ۹۰۰ میلیارد تومان دیون پیمانکاران کارسازی شده است و ۴۰۰ میلیارد تومان نیز به صورت نقد پرداخت شده است. 



مهدی چمران در میان سخنان دلفانی گفت: اگر چه ما سخنان شما را قبول داریم اما آنچه گزارش داده می شود نشان از افزایش درخواست های طلبکاران از شهرداری تهران دارد که بیشتر مباحث نیز از مناطق ۱۵؛ ۱۷؛ ۱۳ و ۱۴ است.

ضوابط نصب سایت، آنتن و دکل در شهر تهران 

 

 

اعضای شورای اسلامی شهر تهران ضوابط نصب سایت آنتن و دکل در شهر تهران را به تصویب رساندند.

 محمد مهدی تندگویان نایب رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا در توضیح این لایحه گفت: مجموعه قواعد حاضر که در جلسات متعدد با حضور نمایندگان کمیسیون سلامت ، بودجه و عمران به جمع بندی رسیده است بر اساس قوانین شهرسازی ، مقررات مرتبط با منظر شهری ، مصوبات شورای شهر تهران و استانداردهای بین المللی و مطالعات تطبیقی تهیه شده است.


وی افزود: هدف از لایحه ساماندهی، استقرارو نصب جدید ، جایگزینی تغیر شکل، استاندارد سازی و کاهش تعداد دکل هایی است که در مناطق ۲۲ گانه شهرداری نصب شده است.



تندگویان با اشاره به اینکه این لایحه در ۱۱ ماده و ۵ تبصره تنظیم شده است خاطر نشان کرد: بر اساس ماده واحده یک این مصوبه رعایت کامل اصل تشویق و ترغیب و توسعه ارتباطات مخابرت در ۴ اولویت ، سلامت شهروندان و استحکام سازه ها ، سلامت شهروندان و تاثیر امواج الکترومغناطیسی، حفظ و توسعه زیبای محیط زندگی شهری و حفظ و توسعه مبلمان شهری لحاظ شده است.



مهدی چمران رییس شوری ا اسلامی شهر تهران نیز با تاکید بر حساسیت موضوع ساماندهی نصب دکل های مخابراتی در سطح شهر، اظهار داشت: متاسفانه شرکت های مخابراتی اقدام به نصب دکل های مخابراتی بدون ضابطه در سطح شهر تهران کردند که هر شرکتی نیز علاقمند است تا دکل های انها با هم ارتباط فضایی داشته باشند در صورتی که در اکثر کشورها نصب دکل منسوخ شده و فناوری های نوین و فیبر های نوری استفاده می کنند.



در پایان اعضا شورا لایحه ضوابط نصب سایت ، آنتن و دکل در شهر تهران را به تصویب رساندند.



بر اساس این گزارش در ادامه جلسه طرح" الزام شهرداری تهران جهت تبدیل خانه استاد لرزاده از خانه هنرمندان ۲ به خانه معمار " مطرح شد که با نظر موافق اکثر اعضا این تغییر نام به " معمار لرزاده" تصویب رسید.

حجت الاسلام ناصحی رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا در توضیح این طرح اظهار داشت: با توجه به جایگاه استاد لرزاده و خدمات شایسته وسازنده ایشان در حوزه معماری و ساخت مساجد در کل کشور کمیسیون معماری پیشنهاد داد تا خانه شخصی این استاد که اکنون به نام خانه هنرمندان ۲ مشغول بهره برداری است به خانه "معمار" تغییر کند.



مهدی چمران نیز در توصیف استاد لرزاده گفت: مرحوم لرزاده از اساتید و معماران به نام خیر و مسجد ساز کشور بوده است که مسجد اعظم قم از کارهای ماندگار این استاد است.



احمد حکیمی پور نیز افزود: با توجه به تاثیر ایشان در تاریخ معماری بهتر است در کنار تغییر نام به خانه "معمار" اسم این استاد گرامی نیز گنجانده شود.



مجتبی شاکری رییس کمیسیون نامگذاری شورا نیز اظهار داشت: با توجه به نام گذاری و ثبت بسیاری از املاک و خانه های مشاهیر و هنرمندان در شهر تهران بهتر است شهرداری اساسنامه ای برای نحوه بهره برداری از این امکان تهیه کند تا گردش کار این خانه ها از دستور کار شهرداری تهران خارج نشود.



وی همچنین با اشاره به اینکه شهرداری تهران حامی این گونه املاک است پیشنهاد داد تا گزارش عملکردی در مورد این املاک تحت حمایت شهرداری به شورا ارئه شود.



چمران نیز با تاکید بر پیشنهاد ارائه شده از معاونت اجتماعی شهرداری تهران خواست تا هر چه سریعتر اساسنامه خانه مشاهیر شهر تهیه و به شورا ارائه شود.



همچینی در این جلسه طرح" ترخیص زنان زندانی با محکومیت مالی" مورد بررسی قرار گرفت.



معصومعه آباد در توضیح این طرح اظهار داشت: یک فوریت این طرح با هدف آزاد سازی زندانیان زن با محکومیت مالی مطرح شد که به تصویب رسید.



وی با اشاره به اینکه طرحی در ماه مبارک رمضان وبا نام گلریزان از سوی معاونت اجتماعی شهرداری در برج میلاد برای جمع اوری کمک به زنان زندانی با محکومیت مالی برگزار شد و مبلغی معادل دو میلیارد تومان نیز جمع اوری شده بنابراین ضرورتی به طرح مذکور نیست ضمن انکه در این طرح پیشنهادی رقم یک و نیم میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود.

در نهایت با توجه به اینکه مشابه این طرح توسط خیرین صورت گرفته است بررسی طرح مذکور از دستور جلسه خارج شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا