اجتماعی و فرهنگی
رشته های بدون مجوز دانشگاه آزاد هیچگونه اعتباری ندارند!
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین عبدالرحیم نوه ابراهیم مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم در واکنش به عدم تصویب برخی از رشته های دانشگاه آزاد از سوی وزارت علوم اظهار داشت:هر گونه رشته ای که در دانشگاه ها ارائه می شود باید از سمت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری مجوز داشته باشد .رشته های بدون مجوز در دانشگاه ها درست همانند کارخانه مواد غذایی است که که بدون تاییدیه از وزارت بهداشت محصولی را تولید می کند.
وی افزود:این گونه رشته های بدون مجوز از نظر وزارت علوم هیچگونه اعتباری ندارد و این که دانشگاه آزاد بخواهد رشته های بدون مجوز را در دانشگاه ارائه دهد تعجب برانگیز است.
نوه ابراهیم بیان کرد:تا به حال در هیچ یک از نظام های آموزشی دیگری رشته های بدون مجوز ارائه نشده است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم در ادامه در واکنش به این موضوع که دانشگاه آزاد به دانشجویان گفته است که بعد از فارغ التحصیلی در این رشته ها مدرکشان را معادل سازی می کند بیان داشت:رشته های بدون مجوز از نظر وزارت علوم اعتباری ندارد و نیازی به معادل سازی نیست.
نوه ابراهیم در پایان گفت:دانشگاه آزاد باید تلاش کند تا فراهم آوردن شرایط مورد نیاز ،برای ارائه رشته ها در دانشگاه مجوز قانونی صادر شود.