اظهارات برخی از اعضای شورا در خصوص پلاسکو سیاسی است
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین آباد گفت: متاسفانه برخی دوستان اخلاق را در سخنان خود رعایت نکرده و با اظهارات غیر کارشناسانه فضای رسانهای کشور را ملتهب میسازند.
آباد همچنین به ماهیت ساختمان پلاسکو به عنوان یک کارگاه تولیدی اشاره کرده و خواستار پاسخگویی وزارت کار نسبت به عدم ایمن سازی این ساختمان شد.
عضو شورای شهر تهران افزود: هر فردی که یک بار به محل ساختمان پلاسکو رفته باشد، به خوبی میداند که بیشتر طبقات این ساختمان تولیدی بوده است و برخی اظهارات اعضای شورای شهر که این ساختمان را صرفا تجاری معرفی میکنند. صراحتا در قانون آمده که وزارت کار باید بازرسی از ساختمانهای مشابه پلاسکو را انجام میداده و پس از آن اقدامات لازم را برای ایمن سازی در دستور کار قرار میداده است.
آباد بیان داشت: اگر وزارت کار هیچ وظیفهای پیرامون ساختمانهای مشابه پلاسکو نداشته، پس ماده ۱۰۵ قانون کار برای چه ارگان و نهادی ایجاد شده است! تا چه زمانی میخواهیم با فرافکنی از مسئولیت پذیری فرار کنیم. مردم منتظر پاسخگویی وزیر کار هستند. برخی سخنان اعضای شورای شهر که تمام تلاش خویش را در راستای تبرئه وزارت کار از حادثه پلاسکو در پیش گرفتهاند، فضاسازیهای سیاسی برای بهره برداری رسانهای است.