شورای شهر

ورود شورای تأمین و دادستانی به ایمنی ساختمان ها

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین اسماعیل دوستی در تذکرات پیش از دستور سیصد و بیست و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران درباره ساختمان‌های بلندمرتبه در شهر تهران، اظهار داشت: در سه محور ساختمان‌های بلندمرتبه در شهر تهران مشخص شده است.

 

ساختمان‌های فاقد اطلاعات حدود ۲۳۱ برج بوده قبل از انقلاب ۱۰ برج، از سال ۵۰ تا ۵۹( ۲۴ برج)، از سال ۶۰ تا ۶۹ (۳ برج)، از سال ۷۰ تا ۷۱ ( ۲۲۵ برج)، از ۸۰ تا ۸۹ (۲۱۶ برج)، در سال ۹۰ تاکنون (۲۶۷ برج) است.

 

وی بیان داشت: برخی تعداد طبقات ساختمان‌های بلندمرتبه تا ۱۵ طبقه (۲۶۳ برج)، از ۱۶ تا ۲۰ طبقه (۲۷۷ برج)، از ۲۱ تا ۲۵ طبقه (۱۰۳ برج)، از ۲۶ تا ۳۰ طبقه (۲۸ برج) و از ۳۰ طبقه به بالا ( ۸ برج در شهر تهران) است.

 

دوستی یادآور شد: بر اساس معبر سه برج در معبر ۶ متری، از ۶ متر تا ۱۲ متر معبر (۲۷۵ برج)، از ۱۲ تا ۲۰ متر معبر (۲۹۱ برج) و از ۲۰ تا ۳۵ متر (۳۱۶ برج) و از ۲۵ متر به بالا معبر (۹۴ برج) وجود دارد. 

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: در خصوص همه این ساختمان‌ها باید پیشگیری و مقاوم‌سازی صورت بگیرد و باید شناسایی شود که کدام یک از این ساختمان‌ها ایمنی لازم را دارند.

 

دوستی بیان داشت: بعضی از ساختمان‌های بلندمرتبه قدیمی را می‌توان با مقاوم‌سازی و تعمیرات ایمن‌سازی کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: ساختمان‌هایی که ایمن نیستند با تصویب شورای تأمین و حکم دادستانی می‌توان نسبت به ایمن‌سازی آنها اقدام کرد.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران، گفت: شهرداری مکلف شود بر اساس سه محور اعلام شده برج‌های تهران را شناسایی و برای هر برج شناسنامه صادر کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا