تعرفه دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران گران شد
به گزارش شوراآنلاین، در سیصد و چهل و یکمین جلسه شورا بررسی اصلاحیه نحوه محاسبه تعرفه دفاتر خدمات الکترونیکی شهر تهران در دستور قرار گرفت .
در ابتدای بررسی این لایحه علیرضا دبیر رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورا گفت : در این زمینه پیشنهاد شهرداری ۲۰ درصد بوده که در این زمینه پیشنهاد ما در کمیسیون نزدیک به ۹ درصد بوده است. ضمن اینکه از سال جاری علاوه بر خدمات ارائه شده ۸ خدمت جدید نیز در این دفاتر نظیر نظارت حفاری اضافه شده است .
احمد دنیا مالی نیز در این زمینه پیشنهاد داد : به صورت پایلوت در یکی از دفاتر، بازدید پایه حفاری و نظارت حفاری صورت گیرد .
محمد مهدی تندگویان نیز در ادامه گفت : قرار بود بحث آموزش شهروندی در نوع کارکرد دفاتر تعریف شود تا به ویژه در حوزه ساخت و ساز شهروندان بتوانند از حقوق خود آگاه شوند.
تندگویان افزود : بسیاری از شهروندان از حقوق خود در حوزه ساخت و سازمطلع نیستند و همین امر زمینه رانت را به وجود می آورد . بیمه آتش نشانی نیز از جمله مواردی است که می تواند در شرح خدمات دفاتر گنجانده شود .
اقبال شاکری رییس کمیته عمران نیز گفت : کل فرایند حفاری به دفاتر خدمات محول نشود بلکه دفاتر مجاز باشند که این اقدام را به شرط داشتن کلیه الزامات ابلاغ شده انجام دهند .
وی افزود : حفاری یک اقدام تخصصی و چند وجهی است بنابراین محول کردن یکباره آن به دفاتر خطرناک است این امر باید به صورت پایلوت در یکی از مناطق اجرا شود .
در ادامه مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت : در مصوبه قبلی تبصره ای وجود دارد مبنی بر اینکه شهرداری تهران موظف است بر اساس نرخ تورم سالیانه لایحه افزایش تعرفه را به شورا ارائه دهد. در حال حاضر هم که نرخ تورم ۱۰ درصد می باشد لذا با در نظر گرفتن پیشنهادات کمیسیون ها همان نرخ تورم سالیانه برای افزایش تعرفه های دفاتر خدمات در نظر گرفته شود .
در نهایت جمع بندی چمران با رای موافق اکثریت اعضای شورا به تصویب رسید .
در این جلسه همچنین یک فوریت "نظارت و کنترل خریدهای خارجی در شهرداری تهران" از سوی اعضا به تصویب رسید.
به پیشنهاد محسن سرخو رییس کمیته حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران یک فوریت کنترل و نظارت واردات و خریدهای خارجی توسط شهرداری تهران به منظور حمایت از اشتغال و تولید داخلی در راستای اجرای پیام نوروزی مقام معظم رهبری مطرح شد .
محسن سرخو در تشریح این موضوع گفت:کمیته ای متشکل از روسای کمیسیونهای تخصصی شورای شهر ، نماینده شهردار تهران زیر نظر رییس شورای شهر تشکیل می شود و خرید و واردات کالاهای خارجی که در کشور تولید می شوند صرفا با تصویب این کمیته خواهد انجام خواهد شد.
رییس کمیته حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تهران افزود :هدف نهایی ما این است که کالاهای خارجی که مشابه آنها در کشور تولید می شوند ، خریداری نشوند و همچنین به شهرداری جهت دهیم ، آنچه که الان وارد می شود و در کشور تولید نمی شود ، همانند برخی قطعات مترو ،با همکاری مراکز علمی و دانشگاهها به سمت تولید داخلی ببریم.