شورای شهر

دنیامالی: قوانین انتخابات شوراها نیاز به اصلاحات دارد

به گزارش شورا‌آنلاین، احمد دنیامالی در سیصد و چهل و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: بحث‌های متفاوتی در انتخابات شوراها مطرح است و با توجه به اینکه ۳ هزار نفر کاندید ۲۱ صندلی بودند، قطعاً شمارش آرا و نظارت بر آن سخت‌تر نیز می‌شود. 

وی افزود: قطعاً ما برای مکانیزم انتخابات نیاز به اصلاح قوانین داریم.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران افزود: مردم در این دوره چهره‌هایی برای شوراها انتخاب کردند که ما نیز به دنبال آن هستیم تا به شورای پنجم کمک کنیم و در این خصوص نیز اقدامات لازم را نیز انجام می‌دهیم. 

دنیامالی یادآور شد: بنده تعدادی از افرادی که در پنجمین دوره انتخابات شوراها رأی آوردند را می‌شناسم و می‌دانم که دانش لازم را دارند، البته تعدادی از افراد جوانی هستند که با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید فضا را برای نسل‌های بعدی مهیا کنیم و برای اعضای جدید آرزوی موفقیت می‌کنیم. 

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا